Pudder.

søndag 24. januar 2016
Da er vi tilbake i Tromsø etter en helg i hytten på hjul. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg fikk en skikkelig allergisk reaksjon på noe og nå sitter jeg her relativt neddopet og jævli. Håper det går fort over. Men vi koset oss ellers mens vi var der. Sto på ski store deler av lørdagen og aket og koset oss i dag. Ungene begynner å komme seg skikkelig på ski nå. Jeg derimot. Ja. Jeg trives best i barnebakken. Avslapping i hytten etter lang dag i bakken med hver sin iPad og høretelefoner. Litt fred for foreldrene også..


Parkert helt nederst i den aller lengste bakken som bare Hilde har kjørt av alle oss..Og utrolig deilig å kunne tørke våte skiklær i dusj og oppvarmet klesskap. Og i går kveld: Deilig lasagne, barneTVgodis og en familiefilm på TV i den varme bobilen. Vi storkoser oss alle fire og gleder oss allerede til neste gang vi får tid til å dra opp til hytten igjen. 


2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Åhh, det ser heilt fantastisk ut!! Campingbillivet altså - må kanskje sjå litt meir på det ;)

Elise sa...

Det er skikkelig digg altså - når vi nå har kommet litt "inn" i å vintercampe. Stasjonær som aplinhytte om vinteren og rullende hytte med på opplevelsene resten av året :)

by mlekoshi