Søndag !

søndag 10. januar 2016

Søndager altså. Da vi kan slappe av sammen OG få gjort ting som har ventet hele uken. Hilde og Frank har fotballtrening hver søndag, men da bruker jeg og August og finne på litt av hvert sammen. I dag har vi tatt oss en sparketur og vært på aketur. 


Vi har endelig fått hengt opp TV`en som August fikk i julegave på veggen siden vi iløpet av uken fikk pakket bort jula og da juletreet som sto på rommet hans. Han har ikke koblet vanlig TV-signal inn på TV`en så det er bare chromecast som DVDer han får se der. Det er egentlig bare for å kunne slappe av litt nede slik at vi alle ikke må sitte oppå hverandre - og det faktum at han syns det er skummelt å være nede alene. Så nå kan vi bruke den av og til når det passer sånn eller når han har besøk og de skal se litt på TV. Det kan fort bli fult her oppe i stuen..


Og her går det stortsett i Star Wars på gutterommet - og overalt ellers i huset..


Så bare et lite tips herfra: Vi har kjøpt avfukter og varmevifte til bobilen for å forhindre kondens. Vi har egentlig aldri tenkt så mye på avfukter før, men vi bestemte oss for å teste den litt hjemme på badet før vi tar den opp til hytten på hjul. Så leste jeg litt om den og sjekket innstillingene - og det viser seg at den er kjempesmart til å bruk på rom hvor du blant annet tørker klær. Vi sliter jo litt med at det blir veldig fuktig på badet når vi tørker klær og at vi da må ha oppe både vindu, dør og på ventilasjonsvifte. Så går selvsagt en av ungene på do og glemmer å holde døren oppe og vips er det veldig fuktig der inne. Avfukteren har en egen funksjon for klestørk og da går den på maks. Vi dro ut 2 L fuktighet på ett døgn der inne - og klærne blir en del fortere tørr. Er nok veldig greit for innemiljøet at det ikke er så høy luftfuktighet nede. Så denne skal vi nok ta hjem når vi drar hjem fra bobilen slik at får tørket klærne enda fortere. Et tips hvis noe sliter med noe lignende ! 


Og til sist et lite håpløst mens-vi-venter-på-at-tilbygget-skal-bli-ferdig-bilde: Her venter det svære fryseskapet på å komme i bruk. Vi har ingen plass å oppbevare det så det må faktisk bare stå på soverommet vårt frem til vi får åpnet opp tilbygget og begynt innvendig der. Så det er ikke mye hyggelig der inne akkurat nå. Men se så svært det er ! Gleder meg til å ta det i bruk.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi