Baking, bygging og handling

søndag 7. februar 2016

I helgen har vi bodd videre i byggekaoset - nå er det jo bare to rom som ikke er berørt av kaoset som det har blitt av vannlekkasjer og utbygging: Kjøkkenet og Hilde sitt rom. Resten er bare kaos. KAOS ! Jeg hater å bo i kaos, så nå er vi litt lei alle sammen. Vi håper at vi er ferdige snart. Veldig snart. Vi har iallefall brukt helgen til trening, handling og oppussing. Frank har brukt mange timer med til å isolere nybygget siden jeg ikke tåler den fine gule glava`en. Men nå begynner det å nærme seg at veggene og taket kan komme på. Litt mer bygging, litt plast og vips så kan vi begynne å putte opp vegger og tak. Og da skal jeg bli glad altså. Veldig glad.

Men siden kjøkkenet er av rommene som ikke er påvirket av oppussingen så laget jeg et salig kaos der i dag. Jeg baket boller siden det er fastelaven og så baket jeg de deilige og grove havrebrødene som hele familien elsker. Ergo: Totalt kaos der også. Men deilig er det.Og vi var så heldige at vi oppdaget at sofaen OG stuebordet vi skal ha i tilbygget var på 50 og 40 % avslag på Bolia. Så vi fikk bestilt dem før tilbudet utløp i dag. Veldig fornøyd med å ha dette i boks nå - selv om vi valgte så sent levering som i april måned.


Siden stuene er rett inntil hverandre så har vi bestemt oss for å ha en lik sofa på tilbygget som den vi har i stuen. Bare at vi skal ha en sovesofa her inne. Det blir en toseter-sofa som er over 2 meter bred. Og ja, i samme farge og samme føtter som den vi har i stuen nå. 

Sofabordet vi bestemte oss for er dette hvite plus-bordet fra Bolia. Det passer til det meste og siden vi ikke har funnet helt 100 % ut hvordan vi vil ha det så er det en god ting. Ingen kommentarer:

by mlekoshi