Lei

tirsdag 16. februar 2016


Ah - nå er vi så himla lei av rot, støv, følgerot, problemer, VANNLEKASJER, medfølgende allergiplager og alt annet. Jeg er lei av at jeg såvidt kommer meg inn på soverommet vårt hvor vi bare akkurat kommer oss opp i senga for der er alt annet fra det ene vannskadde rommet nede mens dette pusses opp. Jeg er aller mest lei av forsinkelser og lite fremgang. Jeg har ikke skrevet noe her inne den siste uken, men det er fordi at energien har vært på et minimum når jobben er ferdig, trenerjobben er gjort, ungene er kjørt på aktiviteter, mat er laget, jobb er jobbet og SÅ oppussings-krøll. Nei, når vi endelig blir ferdig med dette kaoset så skal vi ikke gjøre noe tilsvarende noen gang altså... Når vi endelig kan begynne innvendig og jeg får innrede som jeg liker det da skal jeg altså bli SÅ sinnsykt glad.

Men det er ikke slik at det ikke har skjedd noe den siste uken. Venner har fått en nydelig baby, jeg har fått ny jobb og andre hverdagslige ting. Gøy gøy ! Vanligvis hadde vi planlagt årets ferie helt ferdig, men alt er liksom litt på vent nå. Enn så lenge...


2 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, håper dere snart blir ferdige :-) Imponert over alt som dere har gjort :-) Hva heter den mørke fargen på veggen i stua?

Elise sa...

Hei! Ja, det håper vi også - vi gleder oss masse ! :) De mørke veggene i stua og på kjøkkenet er fargen St.Pauls Blue - http://www.theelise.com/2015/03/st-pauls-blue-og-litt-fotball-og-ski.html :)

by mlekoshi