Facebook

mandag 9. mai 2016


Hei og hopp alle sammen - jeg sitter her med nesen begravd i jobb, nærmere bestemt et høringsnotat fra kunnskapsdepartementet om forslag på endringer i opplæringsloven om skolemiljø. Spennende saker som skjer i ny jobb. Men det jeg tenkte jeg skulle dele var at jeg har fått fingeren ut og laget en facebookside til bloggen. Det er litt lettere å dele småting og andre morsomheter der inne. Og lettere for meg å komme direkte i kontakt med dere og dere med meg hvis dere lurer på noe. Her finner du Facebook-siden - så lik oss gjerne der inne. Der vil det etterhvert komme et par konkurranser med noen fine premier fra noen fine produsenter. Så følg med, og del gjerne siden videre. Nå skal jeg putte nesen ned i høringsnotatet igjen. God natt folkens ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi