DA er vi faktisk tilbake fra ferie.

onsdag 3. august 2016

Vi rullet lørdags ettermiddag inn utenfor huset her hjemme etter over en måned på hjul. Det var både rart og godt. Det er alltid litt trist når ferien over, men samtidig er det litt deilig at hverdagen er her igjen. Den følelsen varer vell helt til jeg kommer på hvor utrolig hektisk hverdagen er her hos oss med fotball, jobb og alt ellers. Men vi skal en rask til tur til Bodø om to uker for å feire bryllup. Vi startet på jobb for to dager siden og kjenner allerede i dag på kroppen at dette var et lite sjokk..

Men tilbake til ferien - vi startet ferien med fotballturnering i Piteå, fortsatte til Ørebro i en liten uke med avslapping før vi dro videre til København, så til Paris, så tilbake til Danmark og Billund, så videre til Norge og hytten i Bodø og til sist Harstad. Det har vært masse opplevelser og vi "tygger" videre på hvordan vi vil ha feriene fremover og hva som passer oss best. Det er ikke bare enkelt å kjøre rundt med en hormonell bombe i en bobil heller.. Men hva vi finner ut kommer vi tilbake til etter hvert.

Hilde på fotballturneringen i Piteå.

Camping i Ørebro.Jeg har holdt på med bilderedigering i noen dager nå, og har slitt med at Mac`en har for lite lagringsplass. Den er nok altfor full av bilder og det er altfor lenge siden jeg har gjort noe med det. Det er i alle fall grunnen til at jeg ikke har fått lagt ut noe enda - men det kommer i flere innlegg i dagene som kommer.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi