Smell of christmas

søndag 11. desember 2016


Dagene går for fort mot julaften dere - kan noen putte på bremsene ? Vi hadde faktisk nesten ikke kjøpt julegaver før nå i helgen, og jeg mangler enda litt av julestemningen. Det er sikkert siden det har vært så utrolig hektisk med reising og jobb i det siste. Men nå er det likevel bare under to uker til julaften, og jeg er IKKE klar. Så i dag kjørte vi på med julestemning-boost her i hjemmet. Jeg fikk i helgen juleduftlys i posten fra Rogn. Det vi tente på i dag var lyset "Jul" fra Skandinavisk. Det luktet himmelsk jul ! 


Siden vi har kunstig juletre så kjørte vi på med lyset "Skog" og håper at det skal gi litt av lukten av jultre - men denne fyrer vi ikke opp før juletrærne kommer opp nærmere julaften. Andre tips for å få inn juletrelukten ?


Det ble iallefall så mye julestemning at vi etter Hilde sin fotballtrening så ble det pepperkakebaking. Jeg ordnet deigen klar i morges så da var det bare å kjevle ut og kose seg. Og så fikk vi også laget klar delene til pepperkakehuset som vi skal sette sammen og pynte når vi har tid.  


by mlekoshi