"Listefreak"

søndag 1. januar 2017DA var snart første dagen i 2017 over.  Jeg våknet relativt sent i dag, bare for å ligge å bla på avisene på mobilen.. Og BOOM så dukket et kjent ansikt opp mellom to tragiske saker på dagbladet. Jeg hadde ikke ventet å se artikkelen fra Coop extra DER inne i dag - men det var bare trivelig. Jeg våknet fort kan du vell si. Og så lo jeg litt senere på dagen da den nye headeren var "Lister ble lønsningen på "alt" for denne familien". Hadde det enda vært så vell at det var bokstavelig riktig så.. Men artikkelen om oss finner du her inn på Coop Extra. Kort fortalt: Jeg forteller hvorfor jeg er selverklært "listefreak" og hvordan dette hjelper oss i hverdagen - og da spesielt rundt det å månedshandle mat. Jeg har jo skrevet masse om dette her inne før:


Innlegg for bare noen dager siden: "Målene for året 2017 - Fortsette med, og blir enda flinkere å holde oss til månedshandlingen og planleggingen. Bli enda flinkere til å finne på nye og spennende middager og prøve nye ting."

Innlegg på slutten av 2016: "Og nøkkelen til å kunne måneds/toukes/ukeshandle er å planlegge godt. Og da finnes det mange fine verktøy på veien"

Konseptet månedshandling: "Vi har faktisk fått en del spørsmål om månedhandlingen vår. Både via mail, på privaten og på bloggen. Kanskje jeg skal forklare litt nærmere - og kanskje det er flere som vil teste en mindre stressende hverdag uten å løpe på butikken hver dag ?"Og dette innlegget "Det evige "maset" om mat": "Mat i hverdagen. Altså... Så trolig viktig. Drivstoffet vårt. Det er dyrt, det tar tid. Det kan være himmelsk eller smake slik som en pizza vi måtte spise på en uteplass i helgen: Forferdelig ! Men samtidig: Så veldig neglisjert i hverdagen. Og gjett om vi kjenner oss igjen på middagsfronten for tiden."


Jeg kommer nok tilbake med mer om dette - forslag til lister, kalendere osv. Ingen kommentarer:

by mlekoshi