Fantastiske polarbrød

onsdag 15. mars 2017

Ungene våre, og da spesielt eldste, elsker fullkorn polarbrød. Hun spiser dem gjerne uten pålegg - men varierer faktisk enda mer med pålegg på polarbrødene enn på vanlige brødskiver. Men altså, har du lest på innholdsfortegnelsen på butikk-kjøpte polarbrød ? Ikke for å klatre opp på den høye hesten, men fy fasan det er mye rart i disse brødene. Men vi kjøper det innimellom når vi har det travelt. Likevel er det greit å iallefall kombinere de butikk-kjøpte brødene og polarbrødene med hjemmebakte. I dag baket ungene sine egne polarbrød - og denne gangen testet vi ut Trine sine polarbrød.


Så etter jobb braket det løs med baking på kjøkkenet. Jeg prøvde, og i perioder greide jeg det til og med, å være litt på sidelinjen. Jeg hadde jo planlagt dette siden i går, men på grunn av mye grums av dagen som allergiproblemer og diskusjoner med alt fra legesekretær, apoteket til møbelbutikken så greide jeg nok ikke helt å gjennomføre med stil og hjalp til litt for mye. Men neste gang så vet ungene veldig godt hva de skal gjøre og da er det kanskje lettere å bare sette seg ned å se på. Jeg ble til og med så farget av dagen at jeg greide å bli unødvendig irritert. Sukk. Livet som mamma altså. Der er det plass til mye dårlig samvittighet. Ungenes dom over polarbrødene var at de var gode - jeg har tenkt å lage en egen liten variant av polarbrødene hvor ungene får smake seg frem til hva de liker best. Men ja.. på en bedre dag. 


Etter at polarbrødene var testet ut fikk vi endelig testet det nye kjøkkenbordet vårt. Halleluljaaa - endelig. Etter snart 14 år med kjøkkenbord fra jysk som vi har pusset ned en gang og som har tjenestegjort her siden før begge disse to nusselige skapningene kom til verden. Men ønsket om et rundt og kraftig lyst trebord har vært klart i flere år nå. Så: Endelig ! 


Hm.. sånn med en gang så ser vi at vi innen få dager må male veggen bak i samme farge som i stuen vår, flytte lampen og .. hm.. vurdere teppet under. Det kan hende at vi ikke trenger teppe der overhode når vi får skiftet gulvet i resten av etasjen. Men altså: Elsk på bordet ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi