Det går (syr) fremover.

torsdag 27. april 2017Nå har jeg bare hatt det ekstremt travelt den siste uken - så har ikke fått sydd nevneverdig mye på fantasidrakten jeg skrev om for litt over en ukes siden. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at det nærmer seg faretruende 17. mai. Jeg har derfor store planer om å greie å sy en del mer nå når vi har langhelg. Vi hadde planer om å ta en siste tur på slalåm - men jeg tror rett og slett at vi bare skal være hjemme å gjøre forefallende arbeid, handle vårklær og kanskje gå en tur på kino og ut og spise. Det høres helt fortreffelig ut. Men altså: Sy masse. I dag var jeg også på poste og fikk hentet enorme mengder med velour - og fargene var akkurat like fantastiske som jeg hadde håpet på. Hallelulja ! 


Jeg har faktisk greit å sy ferdig halve skjørtet på festdrakten. Og fargene passer enda bedre til forkleet enn du ser på bildene her. Men dere ser at det kan bli bra ?Gleder meg til fortsettelsen.2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Du er så dyktig! Heldige mottaker av denne vakre drakta! Riktig god langhelg til alle :)

Elise sa...

Åh, tusen takk - det var hyggelig <3 Riktig god langhelg til dere også ! :)

by mlekoshi