Happy camper.

mandag 1. mai 2017I am one happy camper this week. Vi hadde, som jeg skrev for noen uker siden, bestemt oss for å selge hytten på hjul. Vi har rett og slett ikke tid til å bruke den slik vi burde - og har mye annet vi ønsker å gjøre. Men forrige tirsdag rullet hytten på hjul ut av innkjørselen vår her hjemme til sine nye eiere. Jeg tror og håper den får det fint der den er kommet. Vi har mange mange minner i denne i løpet av det siste 1 1/2 året, og de fleste ville vi overhode ikke vært foruten. Men nå er vi klar for nye eventyr - og bedre tider. I tillegg til mye jobb frem til overtakelsen av bobilen så har vi hatt sykdom, vaksiner, treninger, 2 dugnader, jobb osv. den siste uken - så vi har vært mer enn opptatt. Men nå fremover, dere.. Åh 💛


Men ellers så har jeg brukt mye tid på den greia som står midt på gulvet i ny-stuen.... Den nye fantasidrakten til Hilde. (Og ja, som dere ser så vi vises skillet mellom gulv i ny- og gammel stue VELDIG godt, så veldig snart skal det legges løpende gulv i hele etasjen - Hallelulja, det gledes). Men det ligger altså sy-ting overalt. For det å sy denne drakten er ikke gjort i en sving altså. 


I det ene øyeblikket tenker jeg at "Yes - den kommer til å bli dritfin..!", og i det neste øyeblikket så tenker jeg "Fy Faen, hvor dum er jeg lissom ?! Jeg blir jo aldri ferdig med dette !". Og nå har jeg startet med å motivere meg til rynkningen på baksiden av skjørtet. Hjelpe meg altså - jeg må ta en pause til en annen dag. Virkelig. 


Ellers så brukte vi lørdagen på å hente oss inn i forhold til ting vi trenger til alle sammen. Vi fikk vårsko alle sammen - og nå mangler bare jeg og Frank litt joggesko så er alt dette i boks. Ungene trengte nye treningsklær, klubbklær, bukser, undertøy, sokker, overdeler. Frank trengte helt klart nye jobbklær - og jeg ? Jeg skal ta oppdrag "nye klær" alene en annen dag denne uken. Ja - helt alene. 

Og så avsluttet vi lørdagen etter den laaange handleturen med en tur ut og spiste en bedre middag sammen - det gjør vi aldri, så det var helt fantastisk. 


Og se hva som ligger klar på sybordet mitt og bare roper "Kom og leeeek med meg. Sy masse fine velourputer og gardiner av meg!".  To nyyydelige gråfarger og en blågrå farge. Luv it ! Den nederste lyse gråfargen er den vi skal ha på gardinene inne på tilbygget. 


Og resten av tiden denne langhelgen, sett bortsett fra at vi har tømt boder og gjort klar flere søppel-last i innkjørselen, har vi brukt på å plundre hvordan vi skal gjøre det mer ferien i år. For noen uker siden bestilte jeg disse fine bøkene for å drømme meg litt bort. Og vet dere ? Dette blir kanskje en realitet om 1 1/2 måned... Drømmme, drømme. Eneste "store" hinderet mitt er at jeg hater å fly - og tanken på 15 timer i fly gjør meg allerede litt småkvalm. Tenke, tenke. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Litt av et prosjekt du er i gang med, men jeg er sikker på at drakten blir kjempefin. Og tenk så stas å ha en som er skikkelig hjemmelaget! Elsker forresten fargen på veggen i stua, hva heter den?

Elise sa...

Ja, jeg får krysse fingrene for at det går seg til 😊 Veggen i stuen er malt i supermatt deco blue.

by mlekoshi