Veranda nr. 2

søndag 7. mai 2017



Ja, se hva vi gjør i helgen. Vi planla dette for en ukes tid siden - at vi endelig skulle bytte verandadekke på den eldste verandaen vår hvor varandadekket har vært ødelagt helt siden vi flyttet inn her. For det første hadde de brukt kjempesmale bord med for stort mellomrom. Og bordene var ikke behandlet riktig, malte og rett og slett kjempestygge. Jeg skal finne frem et bilde av hvordan det så ut før vi begynte å rive her ute og sammenlignet når vi nå snart er ferdig. Men poenget: Vi bestemte oss for å gjøre dette i helgen for over en uke siden og snakket med pappa som skulle komme å hjelpe oss. Og hva skjer ? Jo, vinteren bestemmer seg for å komme tilbake. Og vi er snart midt i mai måned. Er det mulig ?



Men disse to har jobbet tappert gjennom hele helgen - i snø, regn, vind og blåst. Og som dere ser på det siste bildet så legger vi samme nydelige verandadekke som på den nye verandaen som vi bygde i høst med grått royal-impregnerte terrassebord fra Møre. På denne verandaen legger vi imidlertid ekstra brede terrassebord på nesten 20 cm. De gir et skikkelig ekslusivt inntrykk som jeg allerede digger ! Slik så verandaen vår på baksiden ut med vanlige bredde på grå royalimpregnerte terrassebord:



Så blir altså samme farge og samme fine riller i terrassebordet på den "nye" verandaen vi jobber på nå - bare at bordene er bredere. Men vi måtte også skifte stolpene til gelenderet for de var også ødelagt. Er det mulig liksom ? Og da benyttet vi anledningen til å skifte disse ut med royalimpregnerte stolper i samme farge som på verandadekket. Ja, tenk - det finne det også. Og vi måte også skifte håndlisten som var enda mer ødelagt enn verandadekket - og ja: Også denne i matchende royalimpregnert grått terrassbord. Og nå får vi også den samme håndlisten på den andre verandaen vi bygget i høst. Det blir nydelig ! Endelig kan vi begynne å finne møbler til begge verandaene - og terrassvarmere. Vi vet jo hvor vi bor...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi