Velour-bonanza !

onsdag 19. april 2017Da har jeg hele 16 meter med møbelvelour i tre forskjellige farger på vei i posten. Håper det kommer fort slik at vi sydd gardinene og hengte det opp kjapt som bare fy.

Jeg kjører lounge-stil med loungegardiner i ny-stuen. Vi har jo allerede loungegardiner der inne - men det er som jeg skrev tidligere: De er for lette og for få/smale. Men for å forklare hva jeg mener med loungegardiner så er det gardiner med fingerkroker som er slik:Gardinene har stilrene rette folder på grunn av fingerkrokene. Når du bruker nok stoff har du skikkelig luksuriøse gardiner som gir skikkelig kvalitetsfølelse. På grunn av krokene beholdes de vakre foldene selv om gardinen dras til og fra. 

Jeg skal selvsagt legge ut bilder fra når jeg syr disse gardinene - men det er noe som er veldig greit å ha klart med en gang: Jo større folder, jo mer stoff bruker du på gardinene. Jeg har planlagt fire bredder x 150 cm på tilbygget, og håper det holder. Og slik vil gardinene se ut bakpånår jeg har sydd på båndene og får på plass krokene. Puuuurfekt ! 

Her kommer litt Loungegardin-inspo:

Men jeg skal sy mer enn gardiner - og gardinene skal jeg bare sy av det lyseste grå stoffet - resten skal jeg sy velour-puter til sofaene i begge stuene. Det blir sikkert veldig bra ! Jeg siklet jo på noen velourputer på Bolia - vell, de kostet jo mildt sagt mye når jeg planla nærmere to stykker til begge sofaene. Så da skal jeg heller sy litt puter. Skal selvsagt dele både fremgangsmåte og bilder når jeg kommer i gang. Først må jeg vente tålmodig på masse meter stoff i posten. Herlig !

3 kommentarer:

Marie Torper sa...

Hei Elise.
Liker bloggen din veldig godt!
Hvor har du handlet stoff til gardinene? Blir lekkert!

Elise sa...

Hei! Så bra - takk for hyggelig tilbakemelding :)
Jeg har handlet det fra stoff og stil - det er møbelvelour.

QQQQQQQQQ sa...

nike air max 2017
nike air huarache
hermes belt
kobe shoes
goyard handbags
ferragamo belts
jordan 4
longchamp outlet
lebron 15
yeezy shoes

by mlekoshi