Fantasidrakten ferdig !

mandag 15. mai 2017


Endelig ble den altså ferdig - men samtidig begynte jeg selvsagt alt for sent å sy på denne, så jeg har hatt det litt (for) travelt. Men nå er den altså ferdig. Hurra ! Og flere dager før 17. mai til og med.

Jeg ser at det er litt tråder og krøller på denne når jeg nå fikk tatt noen bilder rett nedfor her i fjære - men jeg skal få fikset både krøller, homper og løse tråder til onsdagen.
Og denne ungen damen ønsket seg enda mer tradisjonelle bunadsko enn det som de aller fleste buker: Nemlig bunadstøvlett. Denne modellen er fra Klaveness og den heter Klara. Den kommer i to farger, og Hilde har den helsorte. Kjempefine og de passet perfekt til fantasidrakten. Disse har vi planlagt at hun skal ha til nordlandsbunaden som hun har tenkte å ha til konfirmasjonen om to år. Hun elsker dem !Men nå er det altså - pjuh - endelig ferdig.


2 kommentarer:

Ellinor sa...

Nydelig arbeide. Men hadde det vært en ide å sette øverste hekta litt lenger ned? synes den ikke faller så pent med den kneppet.

Elise sa...

Takk :) Hvis du ser på datoen på innlegget så ble denne sydd for et par år siden - og det var før fjortisen hadde utviklet seg. Den satt helt annerledes etter dette.

by mlekoshi