Himmelen åpnet seg

fredag 30. juni 2017

Bildene tatt med mobil (badeland - tar jo ikke med det dyre DSRL-kamera inn hit).

I dag har regnet høljet ned her i Billund - så vi bestemt oss allerede i går da vi så værmeldingen at vi skulle dra på Aquadome på Lalandia i dag. Da de åpnet klokken 10 oppdaget vi at alle andre i Billund og omkrets hadde tenkt akkurat det samme. Sakte men sikkert fyltes badelandet opp til randen. Dette er jo fjerde året vi er innom her, så det sier seg selv at vi i utgangspunktet er fornøyd med badelandet. Maten er ok, det er som regel sitteplasser hvor vi kan sitte å slappe av og godt om plassen der inne. 

Og det må det nesten være - prisen er stiv så her må du være i en del timer for å få valuta for pengene (ved mindre du bor i ferieboligene på Lalandia - da er det inkludert inngang til Aquadome så mye du vil). I dag må jeg vell likevel si at jeg mener at det ble sluppet inn for mange gjester. Det var litt kaos i perioder. Ventetid, ingen sitteplasser ved matserveringer, trengsel i garderober som ikke ble rengjort ofte nok osv. Man må vell sikkert likevel vente at det er mye trykk på dager hvor himmelen åpner seg utenfor - vi har som sagt vært fornøyde de tidligere årene vi har vært her inne. Og dagen ble likevel positiv - ungene elsker jo å bade ! Så etter, hold dere fast, 6 timer her inne sa foreldrene stopp. Naturlig nok skulle foreldrene da kunne forvente at ungene var slitne - men neiiida. Klokken tikker mot 24 og det fremdeles stor stemning på hotellrommet. Ferie altså..Og en av målene i ferien var jo at minstemann skulle bli tryggere i vannet og jobbe med svømmingen som de skal begynne på skolen med snart. Det går sakte men sikkert fremover det - mye takk til disse brillene han har på seg. Dette er et lite tips til dere foreldre (eller dere selv selvsagt !) som har barn som bruker briller. For bare noen år siden kostet svømmebriller med styrke flere tusen kroner - nå koster de ikke mange hundre kronene. Jeg tror jeg betalte 600 kroner for August sine i fjor - og himmel hvor fantastisk det er at han nå tør og utfolde seg mer i vann og faktisk ser hva han gjør. Så tips til dere - kjøpes hos de fleste optikere vil jeg tro. 

I morgen tidlig kjører vi lengre sør i Danmark - da skal vi endelig til feriehuset vi skal bo i den neste uken før vi skal tilbake til Legoland. Det gledes ! Ingen kommentarer:

by mlekoshi