Nye gardiner !

mandag 19. juni 2017

Endelig er de nye gardinene ferdige - har hatt det så travelt at jeg bare har fått sydd på gardinene innimellom. Men nå er altså de nye kraftige velour-gardinene i deilig mellomgrå farge ferdige. De er jo da spesialsydd til "vår høyde". Vi har jo montert takskinner - så vi må ha akkurat denne høyden for at det skal passe.
Det er noe veldig eksklusivt med velour-gardiner - i loungestil. 
Så hvordan jeg laget disse da, i tilfelle du skulle ønske å gjøre noe lignende. Gardinskinnene i taket er fra KID (multi-skinner). Jeg har videre brukt fingerkroker, også fra KID, som lager de fine foldene i gardinene. Gardinbåndene og det deilige (møbel)velourstoffet er fra stoff og stil.


Og se på hva som endelig er flyttet inn på kontoret: Nye iMac. Halleluja ! Endelig skal jeg få redigert bildene slik jeg ønsker. Jeg gleder meg.. Tenk: Snart masse feriebilder og feriefilm. 

by mlekoshi