Grått og svart...

tirsdag 8. august 2017Når vi kom hjem nå så startet vi å male huset rimelig raskt - vi har en del hvitmaling igjen og Frank var så nyskjerrig på aske-fargen som vi skal ha rundt vinduet at han tyvstartet på malingen av ett av vinduene. Malingen er litt mer flytende enn annen maling, og det er vanskelig å bruke rull på de smale vinduene, så her blir det nok 3-4 tynne strøk for å få det penest mulig. Den sorte kanten som er under vinduet skal males med hvit spesialmaling - så akkurat nå ser det vinduet bare helt crazy ut. Men det blir bra !


Ja, og plattingen skal både renses og behandles i en ny farge når vi er ferdig med å male huset. Det blir bra ! Jeg skal komme tilbake til male-prosjektet i en egen post med stegene osv. til helgen. DA skal det både feires bursdag og males siden Hilde sine knær gjør at hun ikke kan reise til Alta på forball-turnering.


Men se på det fine gulvteppet som har flyttet inn i stuen vår. Jeg har lett etter nyt gulvteppe som passer inne her nå i.. tja.. tre år ? Men dette sort-melerte teppet passer veldig godt inn her. Det er egentlig litt vanskelig å fange bilder av teppet nå - men jeg skal forsøkte å få ett bra bilde av helheten når jeg har fått hengt opp aluminiums-bildene jeg venter på til over sofaen, og sofaputene som er in-the-making. Gulvteppet er iallefall 200x300 cm i ull/bomull fra produsenten Himla. Et kvalitetsteppe, og jeg fornøyd.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi