Huset

fredag 7. juli 2017Nå sitter vi på et hotellrom i Århus og slapper av. Og det har vi gjort i et par timer allerede. Det er utrolig deilig å bare ligg i senga og lade opp til morgendagen når vi skal til Djurs Sommerland før vi på kvelden/ettermiddagen kjører til Legoland. Men før vi dro fra huset fikk jeg tatt bilder av huset vi bodde i.


Huset er, som jeg skrev tidligere, leid gjennom luksushus.no og det er rom til opp til 16 personer her - og de fleste husene fra luksushus.no ligner på dette huset i ulike variasjoner. Vi booket hus her for å få hus med badebasseng og boblebad.


Huset hadde altså seks soverom med to senger på hvert soverom. I tillegg til dette var det flere senger på hemsen. Her er det verd å merke seg at det kan bli litt varmt på hemsen når det er sommer. 


Huset hadde tre bad med dusj - hvor ett av badene var inne ved svømmebassenget. Du hadde videre tilgang til et stort fryseskap, tørketrommel, vaskemaskin ++


Ungene våre - spesielt minstemann - eeeeelsker å spille spill sammen med familien. Så ekstra-stuen med biljardbord, fotballbord, bordtennis ++ ble virkelig brukt mye uken vi bodde her. Hele familien spilte på skift. Huset hadde videre tre TV`er. En i hoved-stuen, en i ekstra-stuen og en på hemsen. Vi hadde videre flere norske kanaler og Playstation.


Kjøkkenet hadde også det meste - kunne imidlertid trengt seg noen nye stekepanner. Noe som er viktig å tenke på når man leier slike hus: Du er helt selvforsørget. Det vil si at du må huske å ha med vaskemiddel, dopapir, lighter, vaskemiddel, kopptue, vaskemiddel osv. Vi fikk en ekstratur til butikken som var langt borte når vi kom hit siden vi manglet dopapir. En annen ting som er greit å vite er at du betaler et depositum kontant når du kommer hit. Depositumet på vårt hus var på 3500 DKR som vi betalte når vi kom hit. Du betaler for strøm og for vann som motregnes i depositumet når du skal dra. Du betaler for rengjøring av huset hvis du ikke vil gjøre det selv. Og ved tanke på alt som skulle rengjøres så betalte vi heller for å få det rengjort. Det kostet 1500 DKR som også ble motregnet i depositumet. Vi (4 personer) fikk etter dette nesten 500 DKR av depositumet når alt var trukket. 


Men i det hele tatt: Veldig trivelig personale og ingenting tull. Jeg ville nok leid bolig mer sentralt (som rundt Ebeltoft eller Billund) - men ellers har vi ingenting å klage over. Og en svømmetur i motstrømsbassenget på kvelden etter at ungene var i seng var heller ikke å klage over. Ingen kommentarer:

by mlekoshi