Luksushus

mandag 3. juli 2017
Her bor vi akkurat nå og frem til lørdagen. Huset ligger helt sør i Danmark - på Kegnæs utenfor Sønderborg. Det er ikke langt til Tyskland herfra - og vi hadde egentlig planer om å kjøre over til Tyskland til hvite strender helt nord, men det kan se ut som vi bare holder oss i Danmark i år.

Huset er leid gjennom luksushus.no - og vår hus er hus nummer 260.

Jeg har ikke fått tatt bilder inne enda -  først må vi som jeg skrev i forrige innlegg rydde litt opp etter disse små tornadoene våre..Her i Kegnæs er det ikke så veldig mye som skjer altså - vi bor ute på en øy og det er langt til nærmeste butikk. Det er en nærbutikk 15 minutter kjøring unna - og Sønderborg er 30 minutters kjøring unna. Jeg digger huset og standarden her. Skulle veldig gjerne hatt dette huset nærmere nord (Ebeltoft, rundt Billund osv.) men alle disse husene var booket siden vi var så sent ute i år. Men altså: Anbefales virkelig hvis dere vil ha et hus med basseng og boblebad. Og så får man bare velge hvor man ønsker å bo nært rett og slett.

Bassenget har mulighet til motstrøms-svømming så her kan du trene i behagelige omgivelser. Og dere: Svømming er tuuungt. Sa jeg at Hilde går til behandling av nakke/rygg etter skade på skolen for et halvår siden? Hun fikk i alle fall beskjed av manuelterapeuten at hun skulle øve på ryggsvømming i sommer. Så det gjør vi altså. Men nå skal vi vurdere om vi dra en tur til legevakten med August som har fått betennelse i en finger. Aldri en ferie uten legevakt på oss nei..
by mlekoshi