Ninjago !

mandag 10. juli 2017


På lørdag kom vi oss tilbake til Legoland i Billund - akkurat en uke etter at vi forlot den. Og denne gange skulle vi bo i en av de spiller-nye Ninjago-hyttene i Legoland Village. Dette hadde August gledet seg SÅ masse til hele ferien. Han er jo enda Ninjago-fan - og elsker jo lego.

Ninjago-hyttene var ferdige og klar til bruk tre måneder siden. Dette er jo fjerde gangen vi besøker Legoland. Første gangen bodde vi i Lalandia på en hytte her, så bodde vi to år på campingen i Lego Village med bobilene våre. Så vi er altså godt kjent på både campingen, i Legoland og i området.Utenfor huset var det en plass for parkering av bilen, og det var også en benk som en kan kose seg utenfor både sent og tidlig.


Detaljene på hytten - vi elsker det ! Når alt står i stil og detaljene er gjennomført så funker de fleste tema kjempebra.Soverommet til ungene - akkurat passe stort.Detaljene, fargene, lampen, gardinene - August var helt i hundre med en gang vi kom inn døren. 


Vårt soverom - og her så vi faktisk veldig godt ! Se på detaljene på kjøkkenet - Kan vel bare si at August brukte lang tid på å studere sverdene.


Kjøkkenskapene og kjøle/fryseskapet kommer i Ninjago-farger. 


Både inne i hytten og utenpå hytten er det ninja-stjerner av Lego.


Badet er også i samme ninja-stil - med ninja-beskjeder på veggen om at Ninjaer alltid vasker hendene og børster tennene. August sin reaksjon etter at vi flyttet inn i hytten: Tommelen opp ! Stuen hadde også en sovesofa slik at man kan sove opp til seks personer her inne. 


I Ninjago-delen av Lego Village har den en Ninja treningsareane (lekeplass) - helt i temaet.
Her lekte både vår store og lille Ninja alle tre dagene vi var her - en fin måte å få ut den siste rest av overskuddsenergi før leggetid. 


Vi spiste denne gangen, for første gang, frokost i Legoland Village. Enkelt og greit for alle sammen. Jeg tenker å lage en samlet fakta-innlegg om både overnatting her og om parken når vi kommer hjem. Jeg regner hardt med at mange av dere kommer til å besøke parken i løpet av småbarnskarrieren. 
by mlekoshi