Nye puter

onsdag 16. august 2017Jeg har lenge slitt med å definere interiørstilen min - og forsøker stadig på nye ting som ofte ikke faller i smak i "min" stil. Jeg tror jeg har landet den på minimalisme møter litt "robust, kraftig". Ellerno. Ikke det at det har noen betydning, men jeg lurer i perioder på hva som er min stil, og i andre perioder hvorfor jeg i det hele tatt må prøve å putte en merkelapp på det. Anyhur - Jeg liker robuste velourputer. Stramme, og ikke for "koselige". Ja, og de må være mørke. Sa jeg at de måtte være stramme ? Vi har sett på Bolia sine puter, men akkurat de jeg ville ha måtte bestilles og jeg har jo ikke ro i sjela når det kommer til å vente på noe ved mindre jeg MÅ. Så jeg sydde egne stramme velourputer av møbel-velour i fargene jeg ønsket. Samme stoff som jeg sydde de nye gardinene på TV-stuen i.

One the side: Vi venter enda på en bekreftelse på det som skal de kraftige nye bildene over sofaen. Det blir fantastisk når det er på plass. Både personlig, stilrene og uttrykksfulle.

Haha - sjekk forresten under sofaen - her ligger det enda gull-confetti etter bursdagen til August i forrige uke. Litt gull skader vell ikke, selv om ligger gjemt under sofaen.
Jeg skal legge en liten tutorial på hvordan du lett lager de samme putene til din sofa. Bilder må bare tas og redigeres først.

by mlekoshi