Aluminumsbilder på veggen

mandag 11. september 2017Se hva vi har fått på veggen da ! Jeg har slitt med at jeg ikke liker masse bilder på veggen med masse farger, ansikter osv. Jeg syntes personlig det er rotete visuelt her hjemme - og at det rett og slett ikke passer inn i vår stil. Upersonlig sier noen - jeg er ikke enig. Det er i aller høyeste grad personlig. Men  nå i sommer fant jeg endelig noe som passet inn her hjemme hos oss - noe som er både personlig, stilrent og robust/varig. Bilder jeg har tatt selv og trykket på aluminum. 


Bildene er bestilt fra Elite foto - og jeg har valgt det aller største jeg kunne finne siden vi har så høy takhøyde her inne. Da trenger vi noe stort som fyller rommet ellers så ser det bare merkelig ut. Men disse bildene er altså i størrelse 90x90 cm. Jeg valgte å få synlige fester i hvert hjørne for det passer mest inn her hos oss - men du kan vist få de med skjult feste også. 

Men altså - det er kjempevanskelig å fange på bildene jeg legger ut her nå hvor fint det er med bilder trykket på aluminium. Jeg syntes det er mye mer ekslusivt og stilrent enn f.eks. lerret. Jeg liker den stilrene stilen. 


Akkurat disse to bildene tok jeg av ungene selv nettopp for å ha de på disse veggbildene. Jeg digger at bildene er sorthvitt og ikke er tradisjonelle pynte-seg-og-smile-til-kamera. Men hver sin smak sier bare jeg. Jeg tenker å dele et innlegg om hvordan du kan ta disse fine sort/hvit bildene superenkelt på en liten halvtime. Stikkord: Naturlig lys, sort bakgrunn og sort skjorte. 


Og her ser dere de to stuene våre sammen. Og samtidig litt av interiør-skvisen akkurat nå. Du ser hvor det fine nye lyse enstavs parkettgulvet i tilbygget slutter og vi har satt på en midlertidig list mot det kjipe trestavs gule parkettgulvet vårt ? Yes - målet er å skifte til det nye gulvet løpende inn i den gamle stuen også. Det neste prosjektet er å sparkle og pusse ned veggene på nytt i tilbygget. Grunnen ? Vegger beveger seg. Har du gips og listefrie løsninger så må du etter en tid når ting har "vandret" ferdig sparkle og pusse på nytt. Og denne gangen, hold dere fast, kommer det en ny farge på alle veggene OG taket. Kremt, kremt. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja takk til innlegg om hvordan du tar bildene, de var kjempefine!

Jeg har forresten fulgt deg i mange år, og finner stadig inspirasjon hos deg. :D

Kristine

Elise sa...

Da skal jeg forsøke å få laget et innlegg om dette :)

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar Kristine - fantastisk å høre at jeg inspirerer ! :)

Anonym sa...

Den blåfargen er bare helt nydelig�� Kan jeg spørre hvilken farge det er på veggen på stua di?

yanmaneee sa...

kd 12
hermes belt
nike kyrie 6
cheap jordans
curry shoes
ferragamo belt
off white clothing
adidas yeezy
yeezy shoes
yeezy

by mlekoshi