Årets viktigste søndagstur.

søndag 22. oktober 2017


Det ble ikke så enkelt å få blogget i helgen - vi har nemlig storkoset oss med besøk og til og med vært ute å spist sammen med familien. I dag har jeg og ungene gått på årets viktigste søndagstur. Dette var August sin første tur, men jeg og Hilde har allerede rukket å gå 8 år nå. Det er veldig fint å kunne bidra - og samtidig lære ungene til nettopp det. 

Og dere: Tørketrommelen lar seg ikke fikse. Fader altså ! Det er ikke DET vi vil bruke penger på nå altså. Og er det ikke slik at det alltid ryker flere hvitevarer når en først ryker ?! Jeg holder pusten. 

Det jeg derimot gleder meg sinnsykt mye til å teste nå er denne under her. Jeg skal sy masse fine klær  - til både liten og stor her. Herremin hvor mye jeg gleder meg til å få tid til å faktisk gjøre alt dette....


Jeg vurderer å legge meg allerede klokken 21:30. Vi er pjuske, og slitne etter den siste ukes reising og aktiviteter. Helgen gikk som vanlig for fort. Jeg mener... Det ligger flere julestrømper klare for til å sys, flere prototyper jeg vil vise dere, to rom jeg ønsker å starte på. Men jeg må rett og slett bare dra inn årene. I morgen tidlig skal jeg på min femårs-hjertekontroll. Greit å være uthvilt da.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi