Pust med magen, Elise.

torsdag 12. oktober 2017


Jeg sitter her å tenker at det er rart at jeg egentlig har tid til å sitte i sofaen. Dagene er så hektiske og oppstykket at jeg føler bare jeg rives og slites mellom alle ting som skal gjøres og må gjøres. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal forklare det - men jeg føler for tiden det som om jeg har tygd og spyttet ut. Hver dag har jeg prøvd å ta med litt jobb hjem for å få ferdig det skal ha gjort og som haster. Og det går rett og slett ikke - energien er på minus allerede fra morgenene av. Jeg vet at hverdagene våre akkurat nå er FOR hektiske. Jeg trenger ikke noe kred for at vi er engasjerte eller at vi tar på oss mye. Jeg trenger bare å få jobb-foredrag ferdig i neste uke - og en jobbreise til før jul - i tillegg til vanlig jobb så er jeg fornøyd kjenner jeg. Jeg kjenner også at jeg må gjøre en del endringer fremover. Det er så mye oppfølging på barna (Hilde har f.eks. to skader bare den siste uken - og jeg har brukt store deler av dagen hos tannlege med henne i dag) så ja.. Jeg vet ikke hva jeg skrive egentlig. Hun skal bli bra fin på klassebilde i morgen med blåsvart nese/øye/kinn, verandaleppe og løs fortann. Joda. Det blir et illustrativt bilde tenker jeg. Men sånn er det jo bare akkurat nå. Klippekort på legevakten, røntgen, fysio - og nå: tannlege. Joda. Fått godkjent flere "yrkesskader" allerede. Det er krevende. Er det rart undertegnede sliter med konsentrasjonsproblemer og energi på minussiden ? Jeg gleder meg til å vise dere flere julete strømper slik som i forrige innlegg, satser på at det skjer i helgen.


Jeg har mest lyst til å putte henne inni denne ballen her permanent... Men tenk at denne frøkena inni ballen faktisk fyller 13 år på mandag ! Hvor sykt er ikke det ?!? 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi