Traeger pelletsgrill

lørdag 28. oktober 2017Jeg har glemte å fortelle dere hva mannen i huset kom halende inn døren med for noen uker siden: En Traeger pelletgrill. Og siden da har har brukt mye tid på veradaen. Han har (med et lurt smil om munnen) kommet inn døren her med det ene kjøttstykket etter det andre kjøttstykket - og ikke minst: Ulike typer pellets med ulike smaker. Hickory til BBQ, pecan til okse osv. 

Hvorfor hans fascinasjon av pelletsgrill ? Vell, han har gått rundt å på Eide handel (som er vår fantastiske lokalbutikk som hele Tromsø, og enda flere tilreisende, elsker) flere gang i uken å tatt å disse fine grillene der. SÅ jeg sendte han på grillkurs hos dem nå i høst. Han var passe snurt når han kom hjem fra kurset for han sa at maten hadde smakt så godt, men siden jeg ikke hadde vært der så kunne han umulig forklare for meg hvor godt det var. Så da ble det grill. Og nå styrer han bare verre der ute... For dette er en helårsgrill. 

Han har forklart meg at du kan ta det seigeste stykket kjøtt og ha det på grillen hvor det godgjør seg i noen timer og plutselig er supermørt og smakfullt. Så jeg har altså mye å se frem til. 

Og da har han gått med på å være forsøkskanin for meg og bloggen her inne - så nå skal jeg få lov å dele hva han lager og hvordan han har laget det. Jeg gleder meg! Ettersom har har forsøkt seg frem i noen uker nå uten at jeg har blandet meg for mye med verken kamera eller spørsmål så har han i dag laget en veldig smakfull roastbiff av flatbiff fra Eide handel - som vi skal ha som pålegg. Vi skal dele den opp og vakuumpakke i porsjoner. Myeee billigere, og ikke minst bedre enn ferdig oppskåret. 

Traeger fyres med Woodpellets. Våre pellets er av 100 % naturlige tresorter. Det finnes 8 tresorter å velge blant, som hver gir sin unike og smakfulle aroma på maten du griller. Pelletskammeret tar flere kilo pellets og mater direkte til grillen, slik at du slipper påfylling for hver grilling.

Vi har grillen Treager pro-34 - den kan grille, røyke, steke og BBQ. Den passer selv temperaturen - så her er det bare å kose seg med alt annet mens den griller. 

Jeg gleder meg iallefall til å gjøre et dypdykk inn i Frank sitt mat-univers og dele med dere. 

by mlekoshi