Tilbake fra Levi

mandag 2. april 2018

Da er vi tilbake fra Levi. Rent faktisk var vi tilbake fra Levi lørdags kveld da vi dro hjem en dag før, men gårsdagen ble brukt til å slappe av, hente seg litt inn og ordne hjemme. Det var vell verd den sene kjøreturen når vi fikk en dag ekstra hjemme før hverdagen braker løs i morgen tidlig. Men Levi var bra - løypene var veldig bra, maten var grei og hotellstandarden var såder. Men poenget; Løypene og bakken var bra ! Så her kommer litt bilder og tenkte jeg at jeg skulle legge ut en liten film og litt info om Levi i et eget innlegg. 


Zero point. Her leier du utstyr, ordner heiskort og tar heisene opp i hovedbakkene. Vi sto ikke på ski her, vi kjørte til south point hvor det var mer barnevennlige løyper. 


Da var vi klare - men tredagers heiskort til hele hurven. Gjett om vi gledet oss !


Zero point 


Her kunne vi også ta den lille gondolen opp til ett av hotell-anleggene rett i bakken. Det fantes en annen gondol som var lengre mellom zero point og south point, men vi rakk ikke å prøve denne. 
South Point ! Alle bakkene merket nr. 8 var barnevennlige i ulike grader og vi kjørte hovedsakelig i bakke 8.3 og 8.2 som denne stolheisen på nesten 2 km tok oss opp til. 

Stolheisen var fin den - med skjerm fremfor som var veldig greit den ene dagen det blåste litt på toppen. Hun her er relativt tøff i løypa og kunne nok kjørt en del vanskeligere løyper, men hun leket seg fint i løypene vi tok.

Og denne gutten som har vært så utrolig forsiktig og med masse hemninger (vi jobbet for å få han til å stå på slalom i to år..) startet forsiktig første dagen. Siste dagen sto han ned nesten hele løypa i hockey og kom først ned av oss alle. Vi andre slet ned å holde følge med han for å si det sånn.. 


Nesten nede i bakken var det en fin kafe/spiseplass/bar hvor vi hver dag spiste lunsj.


Her er vi nesten på toppen av heis 8 - nesten 2 km lang er den.


På toppen !Klar for å sette utenfor sideløypen som de likte aller best av dem alle: 8.2. 


Standarden på hotellet med badeland var som sagt sådær. Vi er nok godt vandt, men krever iallfall grei mat, renhold og gode senger. Bakgrunnen for at dro hjem etter tredje og siste dagen i bakken uten å sove over til siste dagen var rett og slett mangel på søvn på ungene. Neste gang vi drar booker vi nok ett annet hotell.


Men vi fikk gjort det vi bruker i forhold til tradisjonene våre: Spill og Harry-Potter på kveldstid !Takk for oss Levi, vi sees nok igjen ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi