Jentene på turneringen i helga - Foto: Pål Jakobsen

I helga var vi som jeg skrev i Narvik hvor jentelaget spilte turnering – og på veien hjem fra turnering på søndagen så stoppet vi faktisk for å spille en seriekamp med jentene. Med en turnering i bena ble det tøft, men  jentene dro hjem seieren. Til helga er det ut på ny kjøring og to seriekamper. Det blir tøft, men slik er vårsesongen i fotball.

Jeg for min del ble forkjølet (igjen) i starten av forrige uke og det har bare balet på seg helt frem til mandagen da jeg måtte gå ut fra et møte på jobben pga. av hoste. Så hostet jeg helt til jeg kastet opp – og da var det på tide å gå hjem fra jobb. Etter en da hjemme for å hente seg inn med ræva form var jeg tilbake på jobb i går. Men ingenting annet stopper jo opp selv om noen av oss er syke. Så det har vært treninger, kamper og enda mer treninger med ungene. Det som derimot har måtte stoppe opp i snart to uker er jobb-syklingen for min del. Frank sykler mens jeg ser misunnelig på at han drar ut døra om morgenen. Jeg prøvde å sykle en da i forrige uke når jeg følte meg sånn passe i form, og det var ikke nødvendigvis den beste ideen jeg har hatt. Så da får jeg starte på nytt igjen på mandagen, for nå er formen stigende, og da er det bare å bite tenna sammen og få vondt i stjerten på nytt i en ukes tid.

Men så noe som mange spør oss om for tiden: Hva skal dere gjøre i ferien ? Ehm, sier jeg da før jeg har lyst å gjemme meg under bordet. Drømmen er USA-tur. Prisen er høy, så vi har sjekket litt annet i stedet for, men finner faktisk ingenting vi er 100 % komfortabel med. Så da har vi satt en frist for oss selv til å ha det hele klart innen neste uke. Danmark og Sverige er vi ferdige med akkurat nå etter mange år her. Charter-tur til Syden er som jeg har skrevet tidligere om ikke noe jeg er komfortabel med. Så hva da lissom ? Dette gnager litt på oss, det kan vi i alle fall si. Så det skal bli en lettelse når vi finner ut av dette. Så, ja.. stay tuned.

Men nå brennet jeg inne med mange innlegg her kjenner jeg. Blant annet om interiør: Rommet til Hilde som snart er ferdig, rommet til August og vårt rom. Og om project life og oppbevaring av bildene og filmene våre. Helga ! Da skal jeg og August være hjemme og slappe av på søndagen mens de andre drar på kamp langt borte. Da har jeg tid. Kanskje ?


Ingen kommentarer:

by mlekoshi