Florida

søndag 8. juli 2018

Nå har vi vært i Florida i 6 dager - og vi kan rapportere om både sol, regn og torden. Mest av alt varme - og spesielt i dag: Veldig varme. Pjuh - minstemann holdt på å gå på en skikkelig varme-smell i dag - vi kom akkurat i tid i skyggen og så hjem med taxi før det gikk galt. Det måtte både paracet og  mye vann til for det skulle ordne seg. Så i dag har vi vært noen timer på hotell-rommet for på hente oss inn. Soleksem har de to minste også blitt kjent med, så vi måtte i dag kjøpe langermede UV-skjorter til dem og håper det blir bedre. Men ellers så er det mye opplevelser - og vi har måtte legge opp dagene litt annerledes enn vi hadde tenkt på varmen og til tider midtdags-regn. Jeg skal selvsagt lage detaljert informasjon om parkene osv. når jeg kommer hjem. Men for nå kommer det innlegg med diverse bilder hulter til bulter. Her er litt bilder fra de siste dagene:

Vi fikk også feiret 4th of July her i USA - og det var ekstra spennende !

Vi var på konsert-feiring inne i Universal studios på kvelden - og plutselig kom det et enormt tordenvær med regn, så da var det bare å komme seg til hotellet fortest mulig. Se bare på skyene på konsertbildet..


Vi rakk akkurat hjem før det virkelig tok av utenfor vinduet. Men til tross for dette så kunne vi se fyrverkeri på himmelen i timesvis etterpå.

Vi bor på ett av Universal Studios sine hoteller - som er ett retro-tema-hotell. Veldig nært parken - men en stykke unnav Disney. Det kommer jeg tilbake til senere.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi