Bareelise.no

søndag 21. oktober 2018


Dere som var innom her i går oppdaget kanskje litt nedetid og midlertidige sider ? Ja, da var vi midt i adresse-skifte her på bloggen. Og etter noen timer så gikk alt greit.

Så: Velkommen til den nye adressen til bloggen ! Nå finner du oss på adressen

bareelise.no

Endelig ! Himmel som jeg i flere år angret på den forrige tulleadressen som vi laget for masse år siden når alle adressene vi lette etter var var opptatt. Nå kan jeg faktisk fornøyd fortelle folk adressen til nettsiden når de spør. Så dette var overdue for å si det slik. Dere vil fremdeles finne veien hit hvis dere bruker den gamle adressen - men nå er det altså greit å ha et navn som faktisk forteller litt om nettsiden (ikke motsatt). Jeg har også fikset kommentarfeltet slik at det er lettere å legge igjen kommentarer på mobilen.


Ellers så flyttet det inn nye stoler på kjøkkenet i går - stoler som er gode og sitte i og litt røff i stilen. Vi planlegger å kjøpe 2 stoler til til vi har besøk, men foreløpig så er det fire nye stoler på kjøkkenet. Vi innviet de i går med en solid dose med Monopoly - ungene våre eeeelsker spill. Men det var den nye versjonen med oppfordring til juks, så det ble ganske ampert etterhvert. Typisk oss ! 

Men som du ser på bildet over så passer inne den blå veggen som er malt i St.Pauls blue inn her lengre, så vi planlegger veldig snart å male den i en annen farge. Gleder meg ! Det tar oss jo bare noen få timer, så det skal vi gjøre når vi er ferdig med malingen ute. 

Og når vi først er inne på ute...


Ja, vi begynner å nærme oss så langt som vi kommer i år. Vi håper vi skal rekke å grunne/male - men været sier oss at dette blir vanskelig...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi