Happy sloth

søndag 18. november 2018


Er det greit å si at jeg gleder meg til neste søndag - da er jeg ferdig med messe og kan puste litt igjen. Det er litt mye å kombinere allergien, jobb og søm akkurat nå. Men her er en genser jeg sydde til August for noen uker siden, og jeg tenkte det var på tide at jeg delte den med dere. August er jo veldig glad i Minecraft - og bestilte derfor genser med dette stoffet. Stoffet er fra Tyglycka
Nå har han brukt den i noen uker - og han er veldig fornøyd med å bare kunne bestille klær hos mamma. Det kommer nok noen av denne i nettbutikken når det endelig legges produkter til der inne etter messen + pop-up.


Her er en annen genser jeg sydde forrige helg. Vi har fått teste ett av de nye stoffene fra Nygårda textiles - og August mente selv at dovendyrene passet han perfekt - haha !

Snart tilbake <3 nbsp="" p="">

Ingen kommentarer:

by mlekoshi