Nom, nom !

onsdag 19. desember 2018

Vet dere - jeg er SÅ glad så glad. Jeg overlevde den andre tannlegetimen denne måneden. Jeg har forferdelig tannlegeskrekk og for noen uker siden midt i alt stresset så måtte jeg nød-rotfylle en tann. Det var.. ja. Så når jeg begynte å få vondt i en annen tann så ble jeg skeptisk. Og etter noen dager med vondter så endte jeg i dag opp hos tannlegen - og det var altså en tann som er sprukket. Ingenting farlig. Men en tann som må ha en krone etter hvert. Ellers så alt fint ut overalt - så: Jeg overlevde og er SÅ glad. Etter arbeidsdagen i morgen så skal jeg med god samvittighet ta juleferie. Og spise snop !Har tyvstartet litt allerede - iført årets juleuniform: Pysjbukse kjøpt med "The grinch" kjøpt i Orlando i sommer. Iført rød glitter-neglelakk, åffkårs !

Snart juleferie folkens !Ingen kommentarer:

by mlekoshi