Ooo glitrende jul !

torsdag 6. desember 2018

Siden jeg gjestet "sysnapen" til facebooksiden "Vi sygale" og deltok på messer mv. har jeg fått spørsmål om gull og glitter jeg har på julestrømpene som jeg lager på bestilling - så jeg tenkte at jeg skulle svare litt om hvordan dette foregår og hva jeg bruker for å få dette til. Så dere som mangler julegaveønsker får sikkert plutselig et par ideer til listen nå tenker jeg.


Jeg har fått meg varmepresse og vinylkutter - og det ER så gøy og leke seg med dette. Resultatet blir så bra ! På julestrømpene bruker jeg glitter av gull - og da nærmere bestemt dette: Chemica Galaxy. Denne passer ikke bare til julestrømper og slikt - det er den eneste glittervinylen på markedet med stretch (som kan legges i flere lag) så her har jeg planer om noen morsomme juleskjorter til barna !


Jeg har som sagt brukt vinylkutter og varmepresse - men du kan også bruke strykejern hvis du ikke har varmepresse. Det du trenger er altså en vinylkutter og vinyl.  Av ulike typer vinylkuttere finner du blant annet Silhouette og Brother Scancut. Jeg har altså brother sin og digger den så langt. 

Jeg har store planer om å dele fremgangsmåte med videre gjennom en film - kanskje jeg får gjort det nå når jeg roer ned før jul ? Jeg leker i alle fall mye glitter for tiden, men jeg sitter klar til å leke med 3D-vinyl, reflex mv. nå når glittersesongen er over.I tillegg til å kutte vinyl til klær har jeg så vidt fått surret meg med vanlige vinyl - og du kan se det på butikkskiltet jeg laget til jeg skal ha messe- og popup-butikk:


Uante muligheter her altså !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi