Kaffe-nerding

søndag 3. februar 2019

Jeg har ikke vært her den siste uken - og grunnen skrev jeg jo sist: Jeg har betennelse i bindeleddene mellom bruken og ribbena på venstre side og jeg har vært 20% sykemeldt. Det har vært vanskelig nok å bare fungere. Og det er det vell egentlig enda, selv om det er full virke fra mandagen av. Men slik er det altså. Kommer aldri helt til hektene. 

Men nå er jeg her igjen. Som jeg skrev rundt nyttår var en av mine mål for året å fokusere mer på meg selv og gjøre litt egoting. Sy mer til meg selv. Gjøre mer for meg selv og ta mer vare på meg selv. Så på fredagskvelden var jeg på et lite ego-kaffekurs hvor jeg lærte mye om kaffe og hvordan vi laget den bra på ulike måter. Og så gjennomførte vi kaffe-cupping. Veldig spennende !

Og ikke minst: Ganske nerdete ! I like it ! Så nå har jeg selvsagt litt utstyr på ønskelisten her hjemme som sikkert kommer på plass etterhvert. 

Men i dag er det treninger, treningskamp og litt diverse på gjøreliste. En av tingene som står på to-do listen er et syprosjekt jeg håper å få vist dere i dag. Så stay tuned. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi