Konfirmasjons-forberedelser

lørdag 30. mars 2019


Nå er det bare 11/2 måned til vi skal feire konfirmasjon i dette lokalet - og jeg har personlig litt panikk. Regner med at Frank også får det snart... Men i mellomtiden planlegger jeg som bare fy. Jeg jobber med et samle-innlegg om hva vi planlegger om det aller meste. Men det har vært en altfor hektisk ute med veldig mange møter og hendelser på jobben, som frivillig og privat. Så det innlegget kommer snart.


Men det jeg KAN vise nå er dukene vi fikk inn døra for ett par uker siden. Jeg fikk laget duker som passet bordene i akkurat de fargene vi ønsket - mørk marineblå på 8 av dukene og 2 i burgunder til matbordene. Det blir veldig bra ! 


Og vi begynner når som helst å lage maten som kan fryses ned til konfirmasjonen - det vil si brødmaten, varmmaten og kakene. Mye kan lages nå og fryses ned. Her er iallfall dagens forsøk - jeg laget to loff som jeg lærte på bakekurs for en del år siden og et ble smaker på med en gang det andre er lagt til test-frysing. Hvis det blir bra så baker vi X antall allerede nå. Men dette skal jeg forteller om i eget innlegg og så skal jeg dele oppskrifter underveis. 


Deilige gode loff som sikkert blir perfekt til koldtbordet !


Nå er det sent og jeg tenker det er greit å legge seg - i morgen skal jeg gjeste sy-snappen igjen så hvis du har lyst til å ta en titt innom så heter den "Vi sygale". Og da skal jeg sy en slik veske som på bildet. God natt ! 

2 kommentarer:

Tonje sa...

For et flott lokale!Lykke til med både forberedelser og selve konfirmasjonen!Kommer nok til å følge godt med, for vi har konfirmant til neste år��Det brødet så nydelig ut, er det lik fremgangsmåte som havrebrødet du har oppskrift på? Det har blitt en favoritt her ����

Elise sa...

Ja, det er så fint det lokalet ! :) Takk! Ja, det er ganske lik fremgangsmåte som havrebrødet. Jeg skal dele oppskrifter etter hvert mens vi planlegger og tester her hjemme :)

by mlekoshi