Huff - jeg er kjip på bloggingen her inne. Men det er litt sånn at det er livet før og etter konfirmasjonen. Og nå begynner vi å puste litt igjen. Det har vært hektisk - og brukken arm har ikke gjort ting enklere. Men bare takk til familien og Frank som har stått på som bare julingen - så ble konfirmasjonen det den ble - en minnerik og fantastisk helg. 

Og da føles det nesten litt teit at jeg nå, få dager senere, fikk fjernet gipsen på armen. Men det er ikke så enkelt - jeg må gjøre øvelser og bruke denne håndleddsortosen en stund til. Og så må jeg være forsiktig en stund til. Hånden er svak og stiv i tillegg til vondt der den ble brukket. Men vi håper på at det fort går seg til, til tross for den lite oppløftende beskjeden jeg fikk om at dette kom til å gjøre vondt en god stund. Men nå kan jeg i det minste ta meg en dusj uten plastpose. Og det var DIGG ! 


Og se hva jeg fikk hjelp til å pakke opp i dag - min baby nr. 2. Baby nr. 1 til høyre har dere hilst på mange ganger før - og det er overlocken. Den nye babyen er Baby lock sin coverstitch. Herregud som jeg har gledet meg til å ta denne i bruk. Tror nok dagen i dag går til å studere den og bruksanvisningen - så kanskje jeg får testet den i morgen. 


Og en annen begivenhet her i huset var når August fikk de nye ungdomsbrillene sine i dag. Se hvor stor han ble ! Nesten litt småskummelt - han skal jo være min lillegutt for alltid han. Men han var altså SÅ fornøyd selv. Og da er jo mammaen også glad. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi