We did it

lørdag 4. mai 2019


I går var det en stor dag for oss to - og vår lille familie. Jeg tullet ikke når jeg sa at håndbruddet nesten ikke kunnet kommet på et verre tidspunkt. Neste helg er det konfirmasjon og i går giftet vi oss på rådhuset her i Tromsø.

Det har vært planlagt en liten stund, men det har ikke vært mange som har vist om det. Nærmeste familie fikk vite om det for noen uker siden - og vår lille familie hadde bare med oss to vitner (takk kjære Fam og R). Vi er nemlig veldig like jeg og Frank - vi kan godt delta på store arrangementer og holde faglige foredrag for store forsamlinger. Men å dele et så privat øyeblikk der og da, det vil vi ikke. Vi hater å være i fokus på den måten. Så det ble lite og personlig.Minstemann hadde ansvaret for ringene i går - og tok dette særs alvorlig. Dette er ringer akkurat slik vi vil ha det: helt enkelt i gull. Ingen av oss er vant til å bruke ringer så da kan det fort bli for mye. Inne dem står det noe helt personlig som de som kjenner oss og samtidig er like nerdete som skjønner - der står gårdagens dato og "Always". Så er det bare noen av dere som skjønner den doble referansen. Men ja. 
Og et siste bilde som før vi forlot rådhuset - morsomt !


Resten av dagen/kvelden feiret vi akkurat slik vi ønsket: Behagelig og utrolig koselig. Først feiret vi med litt kake/boller og brus på stamplassen sammen med våre kjære vitner. Så dro vi hjem og skiftet før vi fikk sett filmen vi har gledet oss til på kino og fikk spist litt før vi dro hjem. Nå skal vi forberede konfirmasjonen som er om en uke og kanskje feire litt ekstra med familien som kommer da. 

"After all this time ? Always."


1 kommentar:

Elise sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
by mlekoshi