Plattingen - og garasjen.

mandag 30. september 2019

Ting tar tid - men er som oftest verd det når man er ferdig. Og nå er det ikke lenge til denne plattingen vår er ferdig. Så jeg deler litt bilder om hvor langt vi er kommet nå mellom alle andre gjøremål. Og så skal jeg komme med litt detaljer igjen. 


Nå har vi lagt på en stor del av terrassebordene og det blir veldig bra. Siden det er en stor flate rundt tre sider av huset som får platting så har vi valgt å bryte det litt opp med ulike retninger på terrassebordene.


På fremsiden av baksiden av huset ligger terrassebordene i samme retninger. På siden av huset ligger derimot terrassebordene motsatt vei, nemlig langs huset. Men det som gjør det helhetlig er at det er lagt en ramme rundt hele plattingen. Det er det ytterste bordet du ser på bildet over her. Og slik er det over hele plattingen bortsett fra inntil veggen til garasjen.


Som dere ser på bildet så har vi enda ikke satt på pyntebordene (vanlige terrassebord) - men det gjør vi så snart vi har lagt ferdig terrassebordene på plattingen. Og som du ser på fremsiden av plattingen på baksiden så har vi nå begynt å gjøre klar til å bygge et trinn ned fra plattingen. Og grunnen er at terrenget skrår ned fra huset og det derfor blir et høy trinn uten trapp. Så da blir det et trinn her også. 


Og se hva mer som har kommet på plass - garasjeporten ! Endelig. Men som dere ser så måtte vi bygge åpningen litt ned for å få porten slik den skulle være. Så da må vi male litt igjen da. Alltid litt mer arbeid - men det blir bra. 

Og her har du innsiden av den etterlengtede porten og garasjen. Nå mangler vi bare en stikk i taket (ergo skøyteledning) så er vi nesten i boks der inne også ! 
Så det er altså ståen utenfor - straks tilbake med mer. 
by mlekoshi