Tilbake fra ferie

torsdag 6. august 2020

Hei igjen dere! Ting er fremdeles rar i hverdagen, og ferien har vært annerledes for oss i år som for alle dere også. Men denne lille bylten full av energi har aktivisert oss nok for å si det slik. Så det er ikke til å stikke under en stol at mye av ferien vår har vært rundt Sirius og det derfor nå kommer en del bilder der han er på. Men nå er jo det livet vårt akkurat nå - mye valp og trening. Så normaliserer det seg etterhvert.
Det jeg har fått gjort svært lite av er å sy, så jeg håper jeg får gjort mer av det i høst. 

Men så borte fra normalen har ting vært at nå kommer det et helt ferieinnlegg - og bare ett i år. Og for å toppe det har speilrefleksen fått hvile seg og alt er tatt med den nyeste iPhonen. Så alt er unormalt i år, så vi tar den helt ut. Men speilrefleksen skal nok få kjørt seg mer i høst og på turer. 
Men ferien vår i år var hjemme, Bodø, Harstad og så hjemme igjen. 
Før vi kjørte til Bodø hadde August og vennene en overnatting alene ute i skolen i hengekøyer - riktig nok så var skogen rett bak her vi bor. Men likevel var det ganske tøft for disse 10-åringene våre. 

I Bodø var vi, slik vi er hvert år, på Arnøya. En fin øy med masse fugler som Sirius holdt på å bli koko av - god trening !
Vi fikk også vært en del i båten og fisket. Så lillegutt fikk på seg redningsvest og testet båtlivet. 

Det gjorde han ganske sjøsyk første gangen, men andre gangen gikk det bedre. 
"Skal dere hoppe ned derfra ?"
Mange fine stier og veier hvor setter-nesen fikk trent seg. Jeg har aldri vært så mye ute som jeg har vært denne sommeren. Midt på natten må man også opp... 
Søte små nærbutikker.
Det ble en del bading i år også...
... som resulterte i en tur på sykehus og røntgen. Ingen brudd heldigvis ! 
Ser du rypa på bildet - rett foran Sirius. Gjett om han var ivrig ! 
Eldste lærte å filetere fisken hun hadde fisket, og bløgget før hun spiste den. DET var tøft, for det er ikke lenge siden hun ikke greide å fiske for hun syntes synd i fisken. 
Etter en stund i Bodø vendte vi nesen mot Harstad. Der var vi ikke like lenge siden det bor en gammel og syk hund der... og han syntes ikke det var like gøy med besøk fra en vilter valp. OG den viltre valpen ville jo ikke la han være i fred, så det var mye jobb å følge med han. 
Men vi fikk gått mange fine turer langt stien med sjøen, og vært sammen med besteforeldrene før vi etter 5 dager kjørte hjem.


Hjemme her var vi styret med litt byggeprosjekter ute, hagen, vært mye på tur og nytt det fantastiske været vi hadde siste uken av ferien. 
Storesøster har startet med fotballtrening igjen, så da har mini fått vært tilskuer. Og han elsker ball... skulle nok gjerne hatt den ballen. 
Jeg har fått vært innom Stofflykke igjen - og seeee på dette fine Elise-stoffet vi har inne der nå? Hva skal jeg sy ? Jeg må jo sy noe ! 
Vi har en fantastisk natur der vi bor på Kvaløya - og det er kjempetrivelig å gå tur nå som vi faktisk må ut å aktivisere han her. Vi oppdager nye plasser og nyter bare å være ute. 


2 kommentarer:

siwic sa...

Digge bloggen din🤩🤩

Elise sa...

Så koselig kommentar ! Tusen takk <3

by mlekoshi