Alle regnbuens farger..

onsdag 7. oktober 2009

Jeg strikker på en regnbuekjole i ull til Hilde. Hun har ønsket seg det lenge, og jeg har lovet henne å strikke denne i lange tider, så nå strikker jeg. Ulla er bestilt fra utlandet, og mønstret fra det herlige strikke-onlinesamfunnet Ravelry (anbefales). Der finnes det uendelige antall mønster, og du kan sortere på garntype osv. Noe for alle som er veldig flink å strikke, kan strikke litt eller har lyst til å lære seg å strikke.
August ligger å tar seg en blund på sofaen nå. Han er ikke så glad i å sove i vognen ute. Hilde sov bare i vognen ute hun. Til og med midt i snøstormen gitt. Men denne gutten nei. Han kan sove der i en liten halvtime for så å ville inn. Når vi triller inn i gangen så sover han heller videre der. Jaja. Det går seg nok til etterhvert tenker jeg. Vi er på utkikk etter en dunpose til han. Han liker ikke voksiposen sin når vi snører den sammen. Han beveger hendene mye når han sover, og liker ikke den snøret-sammen-følelsen. Er sikkert bare en vanesak for han, men i vognene vi har så passer faktisk dunpose best. Vi får se hva jeg finner ut etterhvert. Aktuelle kandidater er iallefall lammy XL, Voksi urban og easygrown dunpose.
Dette bildet er så søtt. August ser allerede opp til storesøsteren sin, og hun får han til å le hver gang hun vil. Jeg må derimot lokke frem et smil fra gogutten jeg.
Er faktisk litt bedre i ryggen og bekkenet i dag. Håper det varer. Terapeuten fikk virkelig knekt opp i ryggen. Det knaket så mye og høyt at jeg er sikker på at de som ventet ute på gangen hørte det. Det må jo bare bli bedre da ? Kjentes veldig befriende like etterpå iallefall. Skal på ny time på torsdagen igjen. Men i dag skal vi bare kose oss inne, jeg og lillegutt. Iallefall helt til vi skal trille å handle middag om ca. 3 timer. Burde kanskje finner ut hvordan vi skal arrangere bursdagen til Hilde da. Tror jeg er på utkikk etter en sjørøver pinata og små sjørøvergreier som kan være skatter som ungene skal lete etter ? Gudmor Fam har sagt seg frivillig til å hjelpe til, så da blir det nok bra. Er litt vanskelig å arrangere bursdag med så mange små og samtidig passe på August *planlegge videre og nyter en kokkosbolle (merkelig hvor søtsugen en blir av amming/pumping)*

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

For en kul kjole! Så spreke farger. Kan skjønne at Hilde er begeistra for den.

Vi har også valgt dunpose denne gangen. Har en gammel Voksi classic etter Marte (som jo er 7 år gammel). Men etter litt tenking att og fram fant jeg og gubben ut at det var greit å spandere på minstesnuppa en ny pose. Så i går var jeg på Name it og kjøpte en rosa - ja rosa - Voksi urban. Den er sååå kul! Og god og varm. Den kom forresten veldig godt ut i en test TV hjelper deg utførte nå i høst. Eller Troller Igloo vant, men det er jo tvillingposen til VU. Vi testkjørte posen i går, og syns den er utrolig mye enklere å ha med å gjøre enn den gamle Classic-en. Ikke meg imot å slippe all snøringen.

Lykke til i valget av pose :-)

Elise sa...

Ja, den er skikkelig sprek :D

Ja, det må nok bli en dunpose på oss også. Rååååse urban sier du :D kult! Har sett på den turkise, men den var litt blass tror jeg ? Vil ha knallturkis :P Ja, det er jo VU som produserer posen til troller. Husker at det var litt styr etter en test av den :) Hmmmm.. må tygge litt mer på valget nå kjenner jeg. Og undersøke om selehullene passer i vognene våre.

Siw sa...

Kjempefin kjole, og herlige farger (hvor har du kjøpt garnet?)! Ravelry, ja. Skumle greier, man bruker fort litt tid der inne? Hva er nick-et ditt, så skal jeg putte deg "in my friends" :) Når deg gjelder vinterposer så detter jeg litt av. Jeg var SÅ fornøyd med Vocsi Classic som jeg lånte hos deg, Liv-Inger. Låner den kanskje, muligens, perhaps, en dag ;-)

Elise sa...

Huff, ja.. det er mange tids-tyver her på internett gitt :P Jeg er "mom2anangel" på raverly:) men nå er jeg jo egentlig mom2twoangels.. men gidder ikke å bytte nick :)

Jeg kjøpte garnet her, men jeg tror de har sluttet å selge det: http://www.ozeyarn.com/

Ja, vi var veldig fornøyd med voksien vår til Hilde, men nå tror jeg August har litt klaus jeg :P Og så passer den ikke inn i noen av vognene våre. Må se hva vi finner ut *gruble*

by mlekoshi