Let it snow, let it snow, let it snoooow..

onsdag 7. oktober 2009

Åh, nå laver det ned igjen. Deilig. Jeg trodde jeg skulle på time hos manuellterapeuten i dag igjen, men det er ikke før neste torsdag. Så egentlig kan jeg sitte inne i hele dag. Men i dag skulle jeg på alvor starte et nytt å bedre liv? Jeg kan ikke ha disse svangerskapskiloene for evig og alltid ? *utålmodig* Nei, men det ser ut som de ikke går like fort bort av seg selv som forrige gang når de bare rant bort, så nå må jeg vell gjøre en lite innsats tenker jeg. Skulle jo egentlig deltatt på sats baby, men det er jo bare midt i sovetida til August. Så da må jeg vell heller prøve med på vanlig spinning igjen. Men jeg drar ikke på de timene jeg brukte å dra på med engang tenker jeg. For de er tunge! Og så må jeg gjerne ha med noen, for det er kjedelig å dra alene i starten. Det gjør jeg bare når jeg er skikkelig motivert. What else. Jo, ingen brus i ukedagene. Selvfølgelig skal jeg kose meg med diverse snåsnop når jeg vil, men brusen vil jeg kutte ned på. Jeg skal trille tur hver dag, og i økende tempe tenkte jeg. Så har jeg bestilt meg vekt-rockering fra rockeringer.no. Da får jeg virkelig trent problemområdene tenker jeg, og samtidig trent bekkenmuskulaturen. Urk! Jeg HATER å ikke være i form, og heller ikke passe klærne mine *mrpf*.

For et par uker siden hadde vi Dag fra dpix.no her for å ta noen bilder av oss. Så jeg må jo vise frem mine nydelig to små *skryte,skryte*En litt artig fotoserie med Hilde:

Gullene mine !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Utrolig flotte bilder av to herlige unger!

God helg i snøværet :-)

Elise sa...

Takktakk :)

Ja, god helg til dere også :D

by mlekoshi