Fredan igjen...

fredag 30. oktober 2009

Ukens beste dag.... men åh jeg er trøtt. Klokken er 21, og hele resten av huset sover. Hilde har vært i barnehage og bursdag i dag, August har hatt en sliter-med-å-sove-og-spise-dag, og vi har vært oppe masse i natt med en gutt som ikke ville sove. Så nå er vi slitne alle sammen.. tror til og med Lex ligger utstlått på gulvet.

Onsdagen hadde vi et veldig koselig bæretreff, og jeg glemte selvsagt å ta bilder *sukk*. I dag har jeg hatt barseltreff for gatas småtasser her hjemme. I morgen skal Hilde i en ny bursdag før Lone og Daniel kommer hit og feirer Halloween sammen med oss ! Det blir kjempekoselig ! Gresskar, kostymer og kos ! Da SKAL jeg huske å ta bilder iallefall. Og på søndagen får vi besøk av en liten baby på to uker. Tenk: August er dobbelt så stor som lille baby-Daniel. Huff, tiden går fort.August takler virkelig ikke voksiposen sin. Nå har jeg funnet ut hvilken dunpose som passer til både OTH og Bugaboo vognene våre, denne:Og den er på tilbud her nå (trykk på testen). Men jeg må nok vente til etter dåpen før jeg kjøper denne (pokker ta skatteetaten som knoter med ligningen min). Posen er på tilbud nå, og har faktisk en veldig bra pris. Jeg hadde jo egentlig tenkt å kjøpe voksi urban, men selehullene passet ikke i den ene vognen vår.

Sånn bare for å ha det sagt: prosjekt-få-tilbake-kroppen passer liksom ikke inn i masse treff og bursdager med kaker. Men på mandagen har jeg en trenings-date med Fam, og på neste fredag skal jeg på morogbarn trening. Endelig i gang !!!

*går å legger med kl 2150 på en fredagskveld.. nesten litt bortkastet*

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Kjempefin pose! Lilleprinsen har utrolig masse bra. Jeg svidde av en liten formue der på slutten av svangerskapet. Fort gjort... ;-)

Prosjekt få-tilbake-kroppen går tregt unna her også. Eller kiloene rant faktisk av etter fødselen. Bare 1 kilo igjen til utgangspunktet for et par uker siden. Men så har det blitt så masse kaker og dritt i barseltida at jeg faktisk syns magen vokser igjen. Er det mulig?!? Vi har funnet ut at vi må begynne å servere fruktsalat og lignende når vi får gjester. Og så skal jeg begynne å trene når jeg nå snart passerer seks uker. Gleder meg! Så blir utfordringa å holde treningstrøkket oppe. Ser for meg at det blir lett å finne på unnskyldninger for ikke å trene. For det er jo sååå hektisk med småttinger i hverdagen... ;-)

Ha ei strålende helg!

Elise sa...

Huff ja ! Har lyst på ALT der.. så det er nesten skummelt å legge inn en bestilling der... kommer til å havne altfor masse i kurven *kremt*

Åhh... jeg blir søkkfortvilt når jeg ikke har noenting å ha på meg. Kan (NEKTER) å gå rundt i gravidklær forever and ever... Jeg tror kanskje jeg må tvinge Frank til å slutta å lage så mye kaker og slikt, for det hjelper iallfall ikke på. Jeg starter med friskt mot, men jeg regner med at det blir tøft å ikke finne unnskyldninger nå...

Ha en finfin helg :D

by mlekoshi