Ja, det ligger litt snø her på bakken, og er meldt sludd/regn to dager fremover. Kanskje på tide å skifte dekk på bilen ?

Akkurat nå ligger lillegutt å sover på sofaen. Han sov ganske bra i natt og sover litt videre nå.

I går var det en veldig slitsom dag. Jeg sliter veldig med bekkenløsningen etter graviditeten, og det har nå forplantet seg oppover ryggen. Skal tilbehandling hos manuellterapeut i morgen, og det blir godt. Men dagen i går var ille. Frank jobber mye nå med et hemmelig prosjekt jeg ikke kan skrive så mye om her enda, og jobbet overtid. August var veldig kontaktsøkende i går, og klusset veldig med sovingen og spisingen. Men det ser ut som det blir bedre i dag, derfor har vi tenkt oss en tur til byen på cafè med gode venner. Det blir deilig !

I helgen hadde vi forresten besøk av Lone, Daniel, Ragnhild og Solveig. Hilde storkoset seg, og vi fikk nydelige blomster og gaver til lillegutt:

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så koselig at du blogger igjen! Har savnet oppdateringer fra den fronten :-)

Kjedelig at du sliter med bekkenløsningen. Når ungen er ute vil man liksom bare være kvitt alle plager. Håper manuelterapeuten kan hjelpe.

Siw sa...

Kjempefin blogg, Elise! Har du laget designet selv?! Og nydelig gutt, da. Så deilig å ligge under teppet! God bedring, forresten. Er heldigvis blitt spart for det der, - ikke noe morro...

Elise sa...

Takktakk:) Neida, jeg orket ikke å bruke tid på å lage design, så jeg kjøpte liksågreit et ferdigdesign :) Link helt nederst i bloggen ;)

Ja,bekkenløsning er virkelig no dritt :s

QQQQQQQQQ sa...

michael kors outlet online
cat boots
adidas yeezy
curry 4
lacoste outlet
nike huarache
golden goose sneakers
adidas superstar shoes
nike zoom
roshe run

by mlekoshi