Helg, deilige helg...

lørdag 3. oktober 2009

Endelig er det helg !!..... og plutselig er helga over igjen. Fredagskvelden er faktisk den beste kvelden i hele uken, for da har helgen akkurat startet. Lørdag er det bestandig en del som skal handles eller ordnes. Søndagen er liksom siste dagen i helgen og da går vi bare rundt å gruer eller venter på mandagen. Og nå er det søndag, ventedagen. Egentlig har vi ikke hatt helg. Frank har jobbet med prosjektet sitt. Jeg kan jo si at han skriver bok, men får ikke lov til å si mer enn det. Deadline nærmer seg, så "hjemmeansvaret" faller på meg, og da er egentlig helgene ekstra tunge. Jeg er sliten og Frank er sliten. Det som redder meg er at jeg får litt ekstra hjelp om morgenen og om natten. Det er veldig godt.

Hilde er i bursdag i dag, og har det helt sikkert helt strålende kjenner jeg henne rett. Jeg står akkurat nå med kjøkkenbenken og skriver samtidig som jeg tar dype kneløft for å få August til å sovne i sjalet igjen. Av og til våkner han litt før han er klar for det i vognen sin, og da er det greit å ta den siste delen av luren i sjalet inntil mamma. Vi tester et nytt gass-sjal, og det er veldig behagelig så langt.


Her er den nydelige blomstene og gavene vi fikk forrige helg da vi hadde besøk. Ullklær og klær fra imps & elfs.


Og vi er i full gang til å forberede oss på vinteren som faktisk ER her nå. I morgest var frost i gresset og på bakken. Da kom vinterdekkene rimelig fort på bilen. Godt å være ferdig med det iallefall. Men vi må selvsagt ha vinterutstyr til barna. Lillegutt krever jo ikke så mye enda. Litt flere ullklær og andre småting. Votter, lue og hansker som kan brukes når vi bærer han ute er iallefall nødvendig. Jeg falt for disse herlige vottene og skoene som jeg har kjøpt hos vidunderbarn. De er laget av vadmel ull og skinn. Varme og gode.Har også gått til innkjøpt av en vindtett lue fra Polarn O. Pyret som har en veldig fin passform til August. Polarn O. Pyret hadde 1-års jubileum her i byen, så vi fikk handlet litt klær på tilbud også. Er veldig glad i klærne fra POP, så det kan jeg trygt anbefale videre til dere som ikke har prøvd dem.
To andre datoer vi planlegger for er den 16. oktober og den 15. november. Den 16. oktober fyller storjenta vår 5 år og den 15. november skal August døpes i Bodø. Hilde ble døpt i samme kirke som jeg ble døpt i, Trondenes kirke i Harstad. August skal døpes i samme kirke som Frank ble døpt i, Bodin Kirke i Bodø. Vi skal har selskap hjemme hos foreldrene til Frank etter kirken, sammen med familie og venner. Det gleder vi oss masse til. Vi har ikke fått planlagt så mye enda, men har endelig fått de ferdigtrykkede invitasjonene med konvolutter i posten. Må huske å få sendt dem ut i morgen. S.U er jo innen den 20.oktober, så det haster litt.

Hilde ønsker seg sjørøverbursdag, av alle ting... Jeg ble jo litt småsjokkert, for jenta mi er ei skikkelig råsa-jente. En tøff råsa-jente, men likevell... RÅSA-jente. Og nå vil hun ha sjørøverbursdag. Så da må vi fikse det da. Skal lage sjørøverkake, sjørøvermuffins og må finne sjørøverpynt og annet stæsj... og selvsagt: Sjørøverleker. Øhmm.. tipper jeg må planlegge noe med skattekart iallefall :P Får se på det som en øvelse frem til August blir større og vil ha sjørøverbursdag. For tipper at neste år ønsker hun prinsessebursdag eller noe annet RÅSA og jentete.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi