Mandag..

mandag 5. oktober 2009

..og frosten ligger på bakken. Søppelkassene står klar til å bli tømt i hele nabolaget og alt er stille. Jeg har sniki meg til litt alene tid oppe i stua. Lillegutt ligger å sover, og jeg lister meg over gulvet for å ikke vekke han. Klokken er snart ti om morgenen, men han sover søtt enda. Det er nok på tide å bytte en størrelse opp i bleier nå. Det er andre natten på rad at han har tisset gjennom hele bleien grytidlig om morgenen. Ja, og har er selvsagt over 6 kg nå, så da er det vell opp en størrelse. Vi skal egentlig starte med tøybleier etterhvert nå, men har ikke kommet skikkelig i gang. Vi har slete med sykdom og problemer med amming/pumping så da har vi liksom hatt nok å stri med så langt. Men nå ser jeg at det kanskje går seg til etterhvert iallefall.

Koser meg med en kopp sitron te og leser det siste nummeret av Creating keepsakes som dumpet ned i postekasse for et par dager siden. Et veldig fint scrapbooking blad. Jeg prøver å komme i gang med scrapbookingen igjen, og håper at jeg får litt mer av kveldende tilbake snart. Det er litt rart at for bare 2-3 mnd siden ble dette bladet slukt rått med engang det havnet i postekassen. Da hadde jeg fast "date" med bladet i boblebadet samme kveld. Men nå kan det gå dagesvis uten at jeg får lest en side engang. NÅ våkner lillegutt...

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ah, egotid er sååå deilig! Med te og avisa eller et blad blir det perfekt :-) Nyyyt!

Jeg har også en plan om å komme i gang med scrappinga igjen. Har ikke scrappet på en evighet. Kjenner jeg ønsker meg et eget hobbyrom. Men da burde vi kanskje ikke fylt opp rommene med unger ;-)

Ha ei fortsatt fin uke!

Elise sa...

Ja, åh... egotid ! I dag prøvde jeg å få meg en liten dupp i badekarret (er godt når ryggen er vond) når han sov litt. Men tror du ikke det endte opp med at jeg satt halveis ut av badekarret og vippet han i vippestolen ?!? :P

Ja, en av grunnen til at jeg ikke har kommet meg i gang med scrappingen er at jeg rett og slett har litt angst når jeg ser på alle tusen bildene som ligger å venter. Nei, mitt scrappe/hobby/syrom ble liksom plutselig både midt og Frank sitt kontor. Og da ble mye av benkeplassen borte. Er liksom ikke så lett å scrappe da:)

Ha en finfin uke videre du også :D

by mlekoshi