Nå er vi SLITNE, men fornøyde...

lørdag 17. oktober 2009

Yes ! Da var 5-årsdagen feiret med stor ståhei. Hilde har hatt det veldig koselig og sover nå søtt i sengen sin. Fredagen da hun faktisk fylte 5 år feiret hun med gaver om morgenen og discofest og pizzasnurrer i barnehagen. I dag har hun feiret dagen med sjørøverfest fra 12-15 og familiefest resten av dagen. Her kommer en bildekavalkade (igjen)...


Vi lager sjørøverinvitasjoner som vi leverte sammenrullet.. og som Frank viser her så brente vi kantene på invitasjonen for å få den skikkelig sjørøveraktig.
På festen i dag hadde vi "den store skattejakten" og her er skattene til ungene. Poser med litt av hvert i...Frank baket 30 pizzasnurrer til barnehagen - og disse og disco ble en stor suksess.


Hilde ble vekket på fredagsmorgen med lys, muffins og bursdagssang...Muffins med råsa paraply...
Wohooo! Gaver kl 07 om morgenen er alltid like morro!Her er boken jeg hadde letet etter i hele Tromsø, men ikke fant. Ikke ville produsent sende den direkte til meg heller. Men ved hjelp av en reddende engel på tettinntil.no fikk jeg den i tide til bursdagen.Lesing av bok / spise muffins kl litt over 7 om morgenen...Og jeg hadde skeiet ut med en råsa Chill Norway kjole til jenta mi ! Har Så lyst på en chill-kjole selv, men har enda ikke funnet akkurat den jeg vil ha.


Utrolig fine.. men nydelig detaljer...Og ikke minst... behagelig...


Midt i blinken for prinsessen min !Som fikk barbie diamantslottet hun hadde ønsket seg i to år hos farmor og farfar. Ellers så fikk hun masse fint og praktisk hos far, mor, onkel, Gudmor, tanter, oldeforeldre, venner mm.
Skattekiste-kaken hennes.. fylt med godteri :)


Og kaken som er skyld i vår sene kveld i går.. denne kaken er veldig god, men tar veeeldig lang tid å lage. Så: Ikke undervurder tidsbruken hvis denne står på to-do-listen. Det er en limefromasj kake med browniesbunn, dekorkant og bringebærkjærne.
Sjørøverbordet hennes venter på gjester... legg merke til hodeskaller på bordet.

Vi laget sjørøvermuffins med "båter" på toppen.
"hurra for deg som fyller ditt år...". Jeg fikk ikke tatt bilde av Hilde med sjørøverkostymet hennes, for her hadde hun allerede fått av seg kostymet (men har på seg en genser hun fikk i gave hos oss da).


Og så et fint bilde at dagens hjelper, og Hildes Gudmor :)


Nå er vi dødsslitne. Vi sov bare tre timer i natt, og har jobbet i flere dager i strekk... heldigvis er det et år til neste gang. Jeg tror Hilde var veldig fornøyd med dagen sin iallefall.

9 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Oi oi oi, når dere lager til bursdag gjør dere det med stil! Dere har ikke vurdert å starte business, som festarrangører? ;-)

Vel gjennomført! Og igjen, grattis med 5-årsdagen til Hilde!

Elise sa...

Takktakk :) ja, kanskje det du :P Veeeellll.. holder evig lenge med en gang i året tenker jeg. Nå er vi veldig slitne og har sovet veldig lite denne helgen. Men jeg tror snuppa er fornøyd iallefall :)

Anonym sa...

Ohoi, ska sei! Det var bursdagen sin det. Grattis så mye med nydelig femåring. Skolestart neste år på dere da?

Anonym sa...

Åja, og en oppskrift på de pizzasnurrene blir jeg ikke lei meg for, altså. *sikle*

Elise sa...

Ja, det var litt av en feiring gitt :) Ja,tenk ! Neste år har vi en skolejente.. det er rimelig rart! Hehe, ja, skal finne frem den oppskriften senere når kokken kommer hjem fra jobb :P

Anonym sa...

er det alltid sånn at alle gu`-foreldrene skal være så vakre..

Elise sa...

hehe... vet ikke om alle gu`foreldre er like vakre.. men Hilde sine er iallefall det :P

Elin K ♥ sa...

Hei så stilig piratbursdag! Hvor har dere kjøpt effektene som flagg, kopper, poser, duk og servietter?

QQQQQQQQQ sa...

lacoste polo
curry 5
adidas nmd runner
adidas nmd
ray ban
asics shoes
air jordan 13
chrome hearts online
golden goose
pure boost

by mlekoshi