Stakkars snømannen..

mandag 19. oktober 2009

For bare en uke siden var snømannen stor, hvit og fin.. med øyne, nese, hatt og knapper. Men nå er det ikke mye igjen av han stakkars... Så er vinteren utsatt enn så lenge, og det er egentlig helt greit det.

Vi er enda veldig slitne etter helga og alle dens begivenheter, så jeg føler meg veldig heldig som får være hjemme og kose med med lillegutt i dag. Frank er på jobb med avdelingsmøte og stress *urk* og Hilde hadde ikke så veldig lyst til å stå opp i dag. Men de kom seg iallefall ut døren. Nå sitter jeg å nyter en kopp te og noen minutter fred i huset. Lillegutt ligger på verandaen og sover søtt. Enn så lenge iallefall. Det har parkert en svær lastebilutenfor her som bråker noe så innmari. Typisk - veldig typisk.

Jeg sitter å planlegger litt frem mot dåpen jeg. Kaker, pynt og mat. Kakeplanleggingen er i boks.. og denne gangen skal vi holde det stilrent og enkelt tenkte vi. Pynten mangler enda. Jeg var innom løyten lys før helgen, men oppdaget til min forskrekkelse at det er ikke bare mere jenteklær enn gutteklær i butikkene. Det er også mer jentedekorasjon til dåp enn guttedekorasjon. Så jeg gikk litt paff ut av butikken uten å ha kjøpt noe som helst. Skal ta meg en titt på nettet tenkte jeg. Men mitt lille problem: Jeg passer jo ikke bunaden min nå, og må ha en fin kjole til dåpen. Hilde har så masse fine kjoler at hun trenger vi ikke å tenke på. Frank har dress, August har dåpskjolen sin (må handle noe finklær til festen etterpå. Er sikkert ikke noe problem), men jeg finner meg jo ALDRI en kjole når jeg må. Så altså: Kjole til meg, penklær til August og pynt. Vi skal ha koldtbord på festen etter kirken.

Se så herlige ungene mine er da ! *uhemma-mamma-skryt*. Hilde tør endelig å holde August. Bare litt.. men det er iallefall en fremgang. Søskenlik er de iallfall. Men du ser virkelig at lillegutt faktisk er en gutt. Mange babyer, deriblant Hilde, kan være vanskelig å se om de er gutt eller jente. Men denne gutten er helt klart en gutt med engang du ser han.. omså han hadde hatt på seg råååsa :)

Så: Planen for dagen: Slappe av og strikke før jeg triller og handler middag tenker jeg. I morgen skal jeg til manuellterapeut igjen så da går deler av dagen bort i transport og tullball. Nyt dagen folkens!

Ingen kommentarer:

by mlekoshi