Gikk ut med en hund og kom tilbake med to

tirsdag 20. oktober 2009

Ja, det er sånn som skjer det. For det har faktisk skjedd meg to ganger før også. En stakkars engelsksetter-tispe som hadde rotet seg bort og holdt på å bli påkjørt på hovedveien her. Så da måtte jeg redde henne og dra opå søken etter eieren hennes. Det tok meg litt tid det ja.. og jeg måtte etterhvert gå hjem uten å ha fått handlet middagen. For det var jo det jeg egentlig skulle gjøre. Men den lille tispa kom seg hjem til eierne sine, og jeg var rimelig gjennomvåt da jeg kom inn døren.. akkurat i tide til å gi August litt mat.


Flere som har fått skatteoppgjøret ? Fint fint.. for jeg har ikke fått endelig svar jeg. De har vist glemt å ligne meg. Veldig fint... Da får jeg vell bare sette med ned å vente på svar. Ikke det at det har så mye å si, for jeg tror ikke resultatet heller verken den ene eller den andre veien.


Ellers så er det ikke så mye å rapportere om i dag. Var på et veldig hyggelig barseltreff i gaten her. Neste gang er det min tur til å arrangere treff :) Vil bare benytte anledningen til å sende mamma, på bildet, en klem jeg.. og si at: Nei, jeg er ikke sint hele tiden.. bare stresset og sliten :)

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ååå, nå fikk jeg litt ondt i hjertet. Skulle jo bodd i gata fremdeles! Hadde vårt sååå koselig med treff :-) Ja ja, sånn er det når man flytter.

Elise sa...

Ja, det hadde vært SÅ koselig om du hadde vært her !

Liv-Inger sa...

*mimrer om fine tider på Storelva*

by mlekoshi