Takk, Mr. Ben & jerry !

torsdag 22. oktober 2009

Takk for at du gjør noen dager som er småkjipne litt bedre ! Vell, egentlig hjelper den på både småkjipne dager, helt greie dager, fine dager osv.. I det hele tatt: Bra på alle salgs dager. Bare generelt godt! For i dag er det egentlig en fin dag. Jeg var oppe kl 03 og ga lillegutt mat, så var jeg oppe igjen kl 06 og laget mat før jeg sovnet igjen i halve åttetiden. Lillegutt var litt sint så jeg la han på armen min, og våknet til en smilende liten tass som lå og studerte meg klokken nesten-halv-ti. Helt greit altså! Ingenting kan måle seg med når en baby begynner å smile og gigle *smelt*

Lillegutt tar en blund på verandaen og jeg koser meg med en kopp te. Sitter å tenker på min perfekte lille familie. Frank er den herligste samboeren - snill og henggiven. Hilde har blitt så stor, selvstendig, smart og rett og slett herlig. August er bare en stor godklump! Og hundene da :) Noen dager burde alle bare sette seg ned å tenker over hvor heldige vi alle egentlig er.. heldige på hver vår måte.

Jeg tenkte å starte på en Mei tai nå. Har litt lyst til det egentlig. En til meg selv bare. Har ikke hatt lyst å sy på veldig lenge, men nå kjenner jeg at jeg har litt lyst igjen. Går sikkert fort over :) Men først skal jeg strikke litt på regnbuekjolen til Hilde. Det går sakte fremover....

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Du har helt rett. Vi burde ta oss tid til å tenke over hvor priviligert vi er, som har så flotte familier. Noen ganger tar man det bare for gitt liksom, i en hektisk hverdag.

Så bra at du begynner å få tilbake lysten til å sy! Du lager jo verdens flotteste MT-er da! Jeg gleder meg sååå til å ta vår i bruk :-)

Elise sa...

Takktakk:)
Ja, håper jeg får sydd litt etterhvert nå, mem burde egentlig ikke si det høyt, for da skjer det kanskje ikke :P

Ja vi er begge slitne, men priviligerte :)

QQQQQQQQQ sa...

nike roshe run
kobe shoes
nike roshe one
damian lillard shoes
nike flyknit
adidas ultra
john wall shoes
longchamp handbags
nike sneakers
kyrie 4

by mlekoshi