Turdag, sløvedag, ryddedag og spisedag..

søndag 25. oktober 2009

Klokken er halv ni (ny tid) og begge ungene sover søtt. Hilde i storejentesenga og August i slyngevugga si. Deilig! Vi har fått kveldene tilbake ! (iallefall inntil videre). Deilig å stille klokken. Fikk sove pittelitt lengre i dag, og August tar plutselig kveld på et litt bedre tidspunkt. Deilig, deilig ! Det er isssskaldt her. I dag har vi ryddet litt, sløvet, gått tur og spist hjemmelagde kjøttkaker på brødskive. Søndager er deilige. Jeg har vært dårlig i et par dager, med påbegynnende brystbetennelse. Men greide å snu det rundt, og nå er formen bra.

Selv om det er kaldt ute må vi ut på tur med Lex, stakkars. Og det er ikke helt forenelig med vogn, så her er vi på skogstur med hele hurven.Det er kaldt ute, men det er deilige høstfarger på bakken.Her bærer Frank lillegutt slik at vi kommer oss bak i skogen og kan slippe Lex litt løs.


Hehe... vi har faktisk en del rein gående rundt her på kvaløya - og dette er definitivt den kjekkeste av dem alle:

Så trasker vi hjem igjen...
Det er tre uker til dåpen, og nå begynner bitene å falle på plass. Jeg og Hilde var å handlet inn lys og borddekorasjon på lørdagen. Litt rundtomkring, men det meste på Løyten lys. De har så mye fint der ! Men til min overraskelse så er det ikke bare i barneklær det meste er til jentene - det er faktisk mer dåpsdekorasjon til jenter ! Merkelige greier. Men vi fant mye fint:Noe borddekorasjon på bildet over. Vi mangler fremdeles litt som vi skal kjøpe inn etterhvert.


Servietter (må kjøpe inn flere i andre farger for å lage fancy serviettbrett), lys til gavebordet og blå telys til bordene.
Fin lysserie til kake og koldtbord-bordet.

Og fine kubelys som løyten hadde på tilbud akkurat når vi trengte dem.. med nydelig dekorasjon for å ha rundt dem. Nå tror jeg det meste er på plass.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi