Eksotisk besøk i hagen..

tirsdag 3. november 2009

... Ja, kanskje for de fleste, men ikke uvanlig for oss. Det er ikke så ofte de er på besøk her, men av og til stikker de innom en tur.

Vi bor i Tromsø, ikke helt i sentrum, men rett over bruen her. Og her på fjellet bor det faktisk en del rein. De går som oftest forbi her om våren og høsten når de trekker opp i fjellet. Og siden vi har overvannstrasse rett bak huset er det ikke så sjeldent at disse tar en tur innom hagen og klipper gresset i flekkene. Hyggelig er det iallefall.. De har såpass svære gevir at jeg har ikke akkurat tenkt å ta en tur ut i hagen for å hilse på dem, men en liten tur på verandaen tar jeg iallefall.

På mandag rundet faktisk lille gogutten vår hele 12 uker ! Hjelp hvor for tiden går. Dagen feiret jeg med den første turen innom SATS sammen med Fam, og med å felle et par tårer når jeg så på bildene av han fra da han var helt fersk i verden. Hilde benyttet anledningen til å endelig tørre å gi han mat og holde han igjen. Nå syns hun faktisk det er stas med lillebror.. det tok noen uker, men nå er alt bare fint. Gleder meg til han blir enda litt større slik at Hilde kan bære mer rundt på han (men ønsker samtidig at tiden skal stå stille). Merkelig det der. Men fikk fanget et glimt av dem sammen på mandagskvelden - endelig ! Jeg har hele tiden sagt at den beste babyperioden starter fra ca. 3 mnd og fremover. OG det stemmer denne gangen også. Endelig føler jeg at alt er mye lettere og at hjertet mitt er på rett plass igjen. Det sprekker nesten av kjærlighet når jeg ser disse to sammen:


Jeg fant, helt tilfeldig når jeg skulle dra å trene på mandagen, antrekket August skal ha på seg på dåpsfesten etter kirken den 15.11. Det er fra name it, og jeg tenkte å bruke det i julen også:
Jeg er egentlig ikke så stort fan av skjorte-med-slip på små babyer. Liker at de er små lengst mulig, og vil ikke kle på dem "voksne" klær. Men den lille uskyldige sløyfen på skjorten under heldrakten synes jeg var helt grei ! Og så utrolig nusselig da ! Og i går fikk jeg kjøpt inn juleanntrekket til lillegutt (bildet under) fra Mexx. Vi fikk den nydelige vesten i gave hos en vennefamilie, og måtte jeg bare kjøpe buksen og skjorten til. Kan brukes både til hverdags og fest ! Så nå skal jeg gå på utkikk etter julekjole til Hilde i rødt slik at jeg kan ta julebilder og sende ut julekort neste måned. Ja, tenk ! Snart er det jul og julerush ! Huff, tiden går for fort. Det er nesten vanskelig å nyte den..

2 kommentarer:

Siw sa...

Ja, vi har liksom ikke eieløse hunder og katter utfor dørene våre, - neida, her snakker vi rein! Kult! :)
Råfine klær lille August skal ha på seg. Jeg er forsåvidt helt enig med deg ang. å ha de små SMÅ så lenge som man kan. Men dette var jo veldig søtt og ikke minst behagelig (glemmer enda ikke dogeribuksene vi fikk i 1-årsgave til Olav. Dritstive og med kjetting(!?!). De ble bytta, for å si det sånn).

Elise sa...

Hahaha.. dongeribukse med kjetting ja... Huff! De vokser så altfor fort disse små. Men litt artig er det jo. Spesielt når de er små at det skjer så mye så fort. Men jeg får tårer i øynene av å se på bildene som ble tatt for bare 1-2 mnd siden. Mye har skjedd siden da. Hehe.. ja, de reinene.. glad jeg ikke satt barnevognen med August ut på trappe men opp på verandaen den dagen :P

by mlekoshi